Дайте някакво инфо за тия тъпи, проклети кранове.
Никой ли не се занимава с овентроп?
Никой ли не се занимава с овентроп?
чет ное 28, 2019 7:02 amLazarGanev написа: Бойлера на 45, активираш функция "дезинфекция", която ти го подгрява веднъж седмично на 70. Колкото до съседа - спокойно може да алармираш газовото дружество, че имаш съмнения в изправността на неговия разходомер. Ше та цака с топла бира!Лазаре здравейте,
чет ное 28, 2019 7:17 amшоп написа: Не мисля, че е добра идея да вържете радиатор последователно в подово с дължина 113м"Как мислите да подавате 50 гр към подовото?!" - Еми как, от котела да го задам като температура , това нали е възможно по принцип.
Просто кръгът е дълъг и няма достатъчен дебит, делта Т вход и изход сигурно е над 15 градуса. С добавяне на радиатор само ще увеличите съпротивлението заради радиатор и фитинги и...още по-лошо.
Как мислите да подавате 50 гр към подовото?!
Изобщо при Вас са допуснати две грершки: дълъг кръг и участък без положени тръби
С какви параметри е допълнителната помпа, която сте монтирали? Това е пътя за решаване на проблема според мен.
чет ное 28, 2019 4:12 pmDvijoker написа: Лазаре здравейте,Не съм Лазар, ма ши си позволя.
Кажете моля , как да го настроя бойлера /котела за това седмично подгряване?
Също така , моля и Вас да се изкажете по въпроса за подовото, какво бихте предприели в случая?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: