Докато ти е прясно, напиши на прясна глава как точно си задал вентилатора и някоя друга тънкост. Идваме след тебе.

iceheart написа: Направи ми впечетление, че от 50% до 100% почти няма разлика в оборотите на вентилатора.|Точно така, и аз това съм забелязал, затова вентилатора за различните мощности трябва да се гласи от 50% надолу, а не както идва със заводски настройки (говоря за интиелското управление).
filmatoplo написа:За нагревателя сложих едно контакторче, побра се под охлюва.Значи при Интиелския контролер се включваше направо в платката?
filmatoplo написа: Има странности ама се налучкват, например за това -нормално отворен или затворен ще е сигнала за стоп от стаен термостат.И какъв трябваше да бъде?
filmatoplo написа: наистина по слух я гласих но почти я уцелихА какво ти каза ушленцето като параметри?
filmatoplo написа:... Има странности ама се налучкват, например за това -нормално отворен или затворен ще е сигнала за стоп от стаен термостат.Аз задействам стайния термостат ( да е включил ), пускам горелката на Auto и ако не тръгне слагам ( или я махам, ако преди това е била сложена ) отметката на Termostat NO.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: