• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
kolev_k - специалист
hidrazin написа:
kolev_k написа:
Натиска се докрай черния бутон,тогава подава напрежение на 2-те намотки.Като се отпусне изключва пусковата.Това да не е фотоапарат(цифров)
Нещо по-тъпо не можа ли да измислиш? Като не вярваш върви си купи един такъв и си ги щракай колкото искаш докато се убедиш.
:partyman:
Не,не можах да измисля.Само съжалявам че няма откъде да го купя и да ти го пратя да видиш как работи.
gogo7777 - майстор
Ако за този ключ (от горния линк) става на въпрос, то той работи така....Натиска се ключ-бутона докрай и след развъртането на мотора се отпуска (връща се наполовина сам) за да прекъсне напрежението на пусковата намотка. Контакта на работната намотка остава затворен и отпада при натискането на бутона СТОП.
kolev_k - специалист
Точно така,кажете му на хидразин!
hidrazin - майстор
kolev_k написа:
Точно така,кажете му на хидразин!
Казаха ми макар и да не съм го писал баш из де. И какво от това? Пък и fikata си коригира поста. :)
Въпросът беше принципен - този ключ е подходящ за случая. Пък дали първо се натиска лекичко и после докрай или първо докрай и после
се отпуска не е съществен. Още при първото пускане на човка ще му се изясни как е. Пък това с цифровия фотоапарат беше не съвсем на място.
Ама както и да - да съм гледал какво пишат другите. Приемам си забележката. :)
fikata - майстор
hidrazin :klatsch:
От нищо стана нещо. Направиха го политически въпрос.
hidrazin - майстор
Ееее... Той каквото може това прави.
Krass - майстор
Абе , не съм отварял, но си мисля, че е с токова бобина. В началото при голям пусков ток придърпва котвата и затваря контакт към пусковата. След нормализиране освобождава контакта и продължава на работна. А пък за Хидразин всички знаем, че нищо не разбира :lol: :lol: :lol: И ракията му не струва. Ако я биваше щях да съм я опитал вече :razz:
hidrazin - майстор
Krass написа:
А пък за Хидразин всички знаем, че нищо не разбира :lol: :lol: :lol: И ракията му не струва. Ако я биваше щях да съм я опитал вече :razz:
На баба ти хурката! Само кажи кога. Ще трябва да си сверим и графиците. :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

Тема "Трифазен двигател като монофазен." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: