Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
velsi - Почетен майстор
Мисля, че няма нужда от коментар. Полезно е за дребни детайли от различни материали.

Прикачен файл

foto141.jpg
foto141.jpg (70.39 KиБ) Видяна 8080 пъти
Osiris - специалист
супер само да измисля как та закрепя зегето :oops:
Bobby - специалист
Мда, имаш ли снимка и отдолу?
velsi - Почетен майстор
Bobby написа:
Мда, имаш ли снимка и отдолу?
Не, нямам снимка отдолу, но мисля че не е толкова трудно. Пък и зависи от конкретния вид машинка.
Стефан - майстор
velsi написа:
Мисля, че няма нужда от коментар. Полезно е за дребни детайли от различни материали.
Добре, на снимката се вижда. Но за какво служи това чудо?
masteradmin - майстор
За изрязване на дребни детайли, които неможе да хванеш и да застопориш със стяга. Затова захващаш зегето и държиш детайла с ръка.
velsi - Почетен майстор
Това го намерих в един форум за моделисти. Стори ми се оригинална идеята и най-вече простата конструкция и затова реших да я споделя с вас.
emil_v r - майстор
Да Велси, ти си бил автомоделист :idea: разкрих те .Аз да се похв. авиомод. Даи саита да го видя.,ако обичаш.
velsi - Почетен майстор
Не съм. Засега само гледам. Иначе това го изрових някъде от форумите на rcgroups.com
EDI - майстор
Абе, сигурно има и други моделисти регистрирани :idea: :?: , няма начин.Аз бях ракетомоделист.От там ми е мерака да се занимавам със самоделки. :lol: Приставката е удобна за дреболии, но може да се помисли да се направи подвижен водач отстрани и притисквач отгоре, за да е по-удобно за рязане.

Тема "Полезна приставка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: