• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 25
Съвети за начинаещи готвачи.
LazarGanev - "Велик майстор"
Валирам ги всеки ден с шише вино. Като се изпразни шишето вече нямат нужда от валиране :)
ebahti - майстор
Давайте снимков матрял де.... :partyman:
filmatoplo - майстор
:) Бравос 10-12 кила луканка виси тук, има и сушиници май редом с тях. :-D
moreno - специалист
по скоро Телешка пастърма :drinkers:
valentor - специалист
ebahti написа:
Давайте снимков матрял де.... :partyman:
Даваме, не сме алчни:
На първи ред моето “просто мезе”, а на втори остатъка от първа серия, с “бяла благородна плесен” ,
Прикачен файл:
24122011(002).jpg
24122011(002).jpg (81.45 KиБ) Видяна 7278 пъти
Прикачен файл:
24122011(003).jpg
24122011(003).jpg (59.56 KиБ) Видяна 7278 пъти
Долу : втора серия, с начало на "побеляване", което е признак за начало на крайна фаза изсушаване
Прикачен файл:
24122011(004).jpg
24122011(004).jpg (69.91 KиБ) Видяна 7278 пъти
И най-новата, трета серия, съвсем прясно напълнена
Прикачен файл:
24122011(005).jpg
24122011(005).jpg (82.48 KиБ) Видяна 7278 пъти
По моята технология, за разлика от разпространениете, връзването не е в момента на пълнене, а няколко часа по късно.
Прикачен файл:
24122011(006).jpg
24122011(006).jpg (63.21 KиБ) Видяна 7278 пъти
filmatoplo - майстор
Веднъж го гледах тоя филм -закачам ги на пръта,и след 5 минути :shock: 15 луканки наплякани на пода :-D , наново ги вързвах .
valentor - специалист
Въпреки съмненията в моята технология такъв филм няма. За доказателство може внимателно да се огледат връзванията…
Прикачен файл:
25122011.jpg
25122011.jpg (58.63 KиБ) Видяна 7246 пъти
stiv1961 - майстор
И аз да се похваля :)

Прикачен файл

261220111566.jpg

Прикачен файл

261220111565.jpg

Прикачен файл

261220111564.jpg

Прикачен файл

261220111563.jpg
filmatoplo - майстор
Снощи месих 5 кила кайма 50/50 телешко и свинско :wink: сложих доста подправки -сол по 19 гр на кило , 2 супени л захар,кимион 5 гр,бахар 5 гр,индийко орехче , чубрица , кардамон,, черен пипер,коряндър , и червен пипер . :wink: Направих тест от каймата с 2 Странжанки (при вас Принцеси) -не съм опитвал такъв вкус до сега :tonqe: .Довечера ще ги пълня с ръчната машинка с фуния в свински черва -пак същите , дано побелеят пак :wink: .Жената вика-Ако ги развалиш с тези подправки , ще те хвърля навънка :lol: .Стискайте палци :-D .
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 25

Тема "Въпрос за суджук, луканка" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: