Нужни продукти:
Сварен ориз.
Пакет кори за баница
Захар - една Голяма чаена чаша
Канелена кора
Парче лимон.
След като вече сте сварили ориза - Без сол. Се взима една купа и се смесва - ориза,половината чаша захар с зехтин на вкус.
След като сте смесили всичко добре, ръсите корите, завивате слагате в тавичка и чакате. Докато чакате се взима млака тенджерка и сипвате една чаша вода , пръчката канела ,резана лимон,останалата чаща захар и ги варите докато се разтопи захарта.Изваждате изпечената баница , поливате с сиропа от тенджерата (на око, защото на мен ми остана).Покривате с кърпа ,та да отиде до нивата и се наслаждавате.
Сварен ориз.
Пакет кори за баница
Захар - една Голяма чаена чаша
Канелена кора
Парче лимон.
След като вече сте сварили ориза - Без сол. Се взима една купа и се смесва - ориза,половината чаша захар с зехтин на вкус.
След като сте смесили всичко добре, ръсите корите, завивате слагате в тавичка и чакате. Докато чакате се взима млака тенджерка и сипвате една чаша вода , пръчката канела ,резана лимон,останалата чаща захар и ги варите докато се разтопи захарта.Изваждате изпечената баница , поливате с сиропа от тенджерата (на око, защото на мен ми остана).Покривате с кърпа ,та да отиде до нивата и се наслаждавате.