Съвети за начинаещи готвачи.
scalpelo - напреднал
Преди малко се прибрах с 10кг. пачи крак и се чудя как да ги запазя за зимата? В смисъл в буркани ли е най добре или във фризера и как :? Ако знаете някаква рецепта моля споделете :hilfe: :hilfe: :hilfe:
Чаро - Акълия
http://1001gabi.com/tinned.htm
по скоро- http://www.google.com/search?q=%D0%A1%D ... tartPage=1
чупите ми главата с тия туршии :lol:
п.п. имам предвид раздела на форума, а не конкретната тема
scalpelo, нищо лично....да не ме разбереш погрешно :)
scalpelo - напреднал
Мерси много за линка! Точно това ми трябваше :partyman: :partyman: :partyman: раздела кърти, чисти и извозва :razz: :razz: :razz:
sspoko - специалист
Марината вода сол и оцет като пропорцията е да стане приятно на вкус вариш 10-15 минути след това пълниш в буркан и слагаш от бульона в които са врели затваряш вариш 2часа и готово. Всякакви гъби правя така от години нямам рекламация.
scalpelo - напреднал
И аз съм ял такива с оцет :) май ще правя две дози :razz:

Тема "Стерилизиране на пачи крак" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: