По проект огледалната врата в края на гардероба ли е или в средата? Само питам
мразя талашит
мразя талашит
ср май 15, 2024 10:39 pmJacky написа:Прегледай си пантите и основите на пантите да не си разменил нещо. Качи и линк към монтажна схема на гардероба, ако има такава в нета.ср май 15, 2024 8:32 pmmiliad написа: Дали нещо не е наред с размерите на вратите се проверява с ролетка. Лесно е.Вратите съм ги мерил - равни са.
Идеята на реглажите на пантите е, не пантите да се подредят равно, а да се напаснат вратите.
Така че, щом нивелира казва че гардероба е прав, продължаваш да връткаш реглажните винтове на пантите, ако ще всичките панти да изглеждат различно.
Диагонала е мерен преди и след, преди имаше леко разминаване, сега с тях е добре.
Цялата идилия идва от това, че на вратите които са отляво (с огледалото и съседната) - разстоянието между тях остава много голямо, а на двойката отдясно е много малко. От реглажа на пантите съм избутал максимално близко да са 2те врати и все пак, разстоянието помежду им е много голямо според мен и точно половината от това разстояние между тях ми е нужно на 2ката врати от дясната половина. Утре ще снимам точно за какво говоря, ще направя снимка и с правия ъгъл за да се вижда, че от тази гледна точка е наред...
нед май 12, 2024 2:36 pmJacky написа: Здравейте, проблема ми е с един гардероб. По конкретно с вратите му...Лявото крило на гардероба, разстоянието между вратите е доста добре (даже малко в повечко, естествено с регулирането го нагласям както трябва да е), но проблема е в дясното крило.. разстоянието между вратите е доста малко (в долния край опират леко). От регулироването са прибрани максимално на вътре и са равни (не е долния край по напред, задния по назад и т.н). Пробвах какво ли не, вратите въртях, пантите се старах да са максимално равни и т.н.. Ами не иска и не иска, дали има вариант нещо самите панти да ме мотаят или другото, което си мислех - при рязането му от производителя нещо да не са направили като хората? Кухнята ми е от същия магазин и там нямах никакви драми, ама тук е....Въпросът е - как са въртяни вратите
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: