На VW-ена с практически пълен ел.пакет отзад работи когато си поиска. През гуглето влезнах във VW форума и четох тема, че кабелите от старост се късали в маншона между врата и колонката.
Видях, че има нещо такова и рязах и запоявах. Оправи се за малко, но излезе че и буксите правят дертове и при разбутване пак има проблеми. Мисля да режа всичко между колонката и самата врата, да слагам малки кабелни обувки с термошлаух, а по между им силиконов кабел 1/1.5mm2. Отново по идея на тема във форума им.
Какво мислите за тази идея? Запояването ще ме побърка, понеже има едно 30 проводника. А и вече дадох пари за кабелни обувки. Ето от този тип
Хидразинчо във всяка тема пишеше как на Ford му била зле електриката. На VW е по-зле!! На Ford за 5 години и крушка не бях сменял. На тоя дзвер му изгоряха крушките и на двата стопа и късата светлина отпред в рамките на по-малко от месец.
Видях, че има нещо такова и рязах и запоявах. Оправи се за малко, но излезе че и буксите правят дертове и при разбутване пак има проблеми. Мисля да режа всичко между колонката и самата врата, да слагам малки кабелни обувки с термошлаух, а по между им силиконов кабел 1/1.5mm2. Отново по идея на тема във форума им.
Какво мислите за тази идея? Запояването ще ме побърка, понеже има едно 30 проводника. А и вече дадох пари за кабелни обувки. Ето от този тип
Код: Избери всички
http://www.emde-electronics.bg/.-кабелна-обувка-женска-малка-article899.html