Дори и по-добро.
Лично за тия "я маха, я не маха" не ги тача много.

thebugger написа:аз не съм и казал че искам някакъв мега качествен усилвател а просто нещо което при 20-30 вата ( макс мощност която ще използвам в повечето случаи) да работи добре. последно смятам крайното стъпало да е транзисторно (мосфет) а не с интегрални схеми, а предусилвателя и тонкоректора да са интегрални така че ако може да препоръчате само за тонкоректора нещо а крайното стъпало вече съм го избрал. само бих искал тонкоректора да е стерео. а за захранването не съм съгласен. 100% съм сигурен че стабилизираното захранване ще подобри в крайна сметка качеството. не случайно слагат кондензаторни филтри по 10000uf за да намалят смущенията доколкото може. Aко е двуполярно lm317 с 2N3055 и lm388 с MJ2955.Ами той Стефанов няколко пъти ти каза да ползваш TDA 7294, ама ти си си знаеш твоето. Вземи поразгледай описанието на тази схема,белким забележиш,че е с MOS транзистори в изхода. За тонкоректор аз ползвам LM 1036- като че ли е най-добра от достъпните на пазара. Остави тези стабилизатори,за никакъв чеп не са ти,само ще доомажеш работата. Трафът ти е точно за директно захранване на 7294 с добри филтри,не се вкарвай в черни комедии. Еле пък с линейни стабилизатори!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: