• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
Ел. инструментите. Консумативи.
Edwardo - напреднал
Някой да има впечетление от зегето-махален трион на parkside искам да купя такъв и може ли да чуя отзиви, струва ли си ?
profesionalist_wood - майстор
И аз се точа на зегето от 130 мм искам да правя ажурни резби...някой да е ползвал машината?
ulieliadi - специалист
Да и аз гледах сега брошурата :-D
Чакам компресор и циркуляр, евентуално зеге и т.н. :?
Stefan_62 - майстор
ulieliadi написа:
Да и аз гледах сега брошурата :-D
Чакам компресор и циркуляр, евентуално зеге и т.н. :?
И аз чакам циркуляра и още туй онуй :lol: и редовно проверявам брощурата да не би да пуснат нещо и аз да изтърва да си го взема, че ще падне пак голямо чакане :? Абе тези промоции в Лидл голяма краста бе :lol: , някой може да каже, че инструментите им са боклуци, но за тези пари, и за домашни инструменти са си идеални :supz: .Надявам :roll: се по Коледа и Нова година да има добри оферти за инструменти. :lol:
Последна промяна от Stefan_62 на ср ное 21, 2012 10:19 pm, променено общо 1 път.
Аз пък не мога да прежаля зегето :lol: Не ща да купувам марково,не ща пълен боклук неотговарящ за цената си а точната машинка за точните пари.Имам доста неща на парксайд и още ги търся :lol:
torbalan - Дървен философ
Напролет сигурно ще почнат пак да ги пускат :)

През останалото време хвърляй по едно око в практикер - чат-пат пускат на "промоция" разни инструменти, дето са висели по витрината клиентите да си играят с тях...

Аз така си купих смесителите за кухнята и банята и едно зеге....
Не мога вече да ги чакам тия от Лидъла да пуснат шибаното зеге :stock1: навсякъде проверих и няма и няма :oO:
Mega - специалист
Зеге-то на Parkside не им е най-добрия продукт. Един приятел си го взе и му се разпадна в ръцете. Аз ходих да го гледам, но се отказах, видя ми се дървено направено.
ralev - специалист
Обади им се по телефона 080014141 или им пиши емайл като ти е толкова мерак за това зеге, ще ти го пратят до-най близкия за теб Лидл.
За 130-140лв си вземаш едно зеге Макита и си го ползваш с кеф много години.
Ще звънна по някое време.
Става дума за това зеге.....

Прикачен файл

main.jpeg
main.jpeg (18.13 KиБ) Видяна 8885 пъти
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9