• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 20
Ел. инструментите. Консумативи.
Mega - специалист
Днес минах през Lidl и хванах в ръка флекса с идея да си го купя, но нещо не ми хареса изработката! Доста жълтно ми се видя. Иначе е удобен на пипане. Колкото до обявената промоция на комплект дискове за флекса, изобщо няма такива. Били изчерпани??? Отидох към обяд, вие преценете как и защо лъжат. Ако няма в първия ден по обяд, какво да говорим за останалите дни от промоцията. Пълен цирк!
Edwardo - напреднал
И аз ходих тогава и си купих флекса, хареса ми и е мощен и макар че, бях в 6.25 сутринта но да ви кажа за 4 мин зад мен се редяха околу10-13 човека от които ми направи впечетление че почти се познават , от прикъзките м/у тях, и когато се отвори вратата за да влезнеме ако ви кажа как бях избутан от тях всичките ама направо като диваци из джунглата и хукнаха като невидели братче ,в началото се оплаших викам кво става бре,и за секунди ви казвам разграбиха всичко ама почти всичко без да замислят много какво взимат, говоря за аксесъарите ,иначе имаше околу 8-10 флекса и едвам добрах до последнят и то благодарение на това че, някои не бяха много обедени че има далавера да го взимат или не разбират какво взимат.
Който не ми вярва нека да се реди в 6.30 ако има интресна промоця за ел.уреди и вижте кво става.
Комичното бе че, имаше доста жени от тях които се бутаха като баш майстори,макар че питаха мъжете това как е ,има ли далавера!!
честна дума почуствах много неловко и си зареках НИКОГА ама никога да не бъда като тези хора и да не ходя в Лидл повече , защо Управата на Лидл ни третирта така като стока трето качество,като роби,защо не пускат повече бройки,защо няма техните стоки както в Германя да купиш от тези уреди ON-LINE защо ,,и защо,,много неща питам ама едва ли има кой да ти отговори.
marmoz - специалист
stiv1961 написа:
Хайде на шлайфчето
И аз се загледах,маи ще взема ,че си нямам ,а за батерията да я сменя с Ли-Ион ще го мисля по нататък :-D
torbalan написа:
Пък аз си купих индукционен котлон :)
Торблане как е котлона ,пробва ли го ,че още се чудя дали да не копна един :-D
imarh - специалист
От шлайфа някой да има отзиви?
mitko64 - майстор
Ако се вредя, мисля да взема боркороните. Имам три комплекта китайци, големи боклуци и пaк вършат работа. На тези ми харесва по-голямата дълбочина на пробиване. Нитачката също лови окото, но пак имам два китаеца, така че за нея се чудя. Иначе дебна голям ъглошлайф за тъста и отверка 3.6 V за сина.
Последна промяна от mitko64 на пон яну 07, 2013 12:08 pm, променено общо 1 път.
Stefan_62 - майстор
Хайде на ъглошлайфа от 24.01.:lol: , някой чакаха да го пуснат :lol:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-2EC ... _21505.htm
ulieliadi - специалист
Някакви отзиви за този ъглошлайф.
Цената принципно е ок, не ми трябва особено но ако ми го нахвалите най-вероятно съм 88лв назад :roll:
Stefan_62 - майстор
comunikator написа:
Аз ще взема май да си взема комплекта клещи. :supz:
И аз съм се загледал в тях, ъглошлайф не ми трябва, че имам два на 230мм и един на 115мм. :lol:, но клещичките за тази цена си заслужават, а и ще огледам комплекта за ъглошлайф /диск и шкурки/, въпреки , че ми се вижда скъпичък, но първо да видя какво включва комплекта :lol:
pif4o - специалист
Бор корони и аз си взех, че ми се видяха хубави, макар че наи голямата е малко крива, там дето е шева на заварката малко е издута на вън, малко като елипса седи, и ваще ли са така ? Еди да каже тои си е купил :).
Инак четвуртък ще ходя за флекс че имам само един дребен а си трябв аи голям, та да попълня и него :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 20

Тема "Бюджетен (любителски) ъглошлайф" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: