• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
Тани - модератор
В тази тема и този раздел ще се обсъждат техническите параметри на инструментите от промоциите на Lidl които не са марка Powerfix и Parkside . Кога и на каква цена може да ги купите, може да обсъждате в темата Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! 2014

За марките Powerfix и Parkside, може да пишете в тези теми:

Винтоверти Parkside от Lidl

Инструменти Parkside от Lidl

Инструменти Powerfix от Lidl
mitko64 - майстор
Днес за първи път посетих сервиза на grizzly, подържащ продукти на Лидл от тази марка. Купих си 5 торби за прахосмукачката по 3,60лв и нагънатия филтър за 16 лв. Оказа се , че продават и разни ръчни инструменти за градината и дърводелство, та отнесох и две стеги бърз захват марка Quick- grip за 60 лв.
stan73 - майстор
А къде е този сервиз, имат ли сайт, знаеш ли телефоните им ?
mitko64 - майстор
Доколкото знам е само в София. На ул. Стар лолзенски път 38.. По разбита улица в София не съм виждал, ако се влезе откъм Цариградско шосе. Откъм Околовръстното по бива. Имат интерсни неща- доста градинска техника под бранда Гризли, ръчни инструменти- триончета, стеги. Стегите бяха намалени на разпродажба. Ако не се лъжа, имаха и Ъруин, но аз взех китайското им копие, понеже този размер ме устройваше. Ако те интересува, може да им изровя телефона. Сега ги изрових- фирмата се именува ecotechproduct, tel. 02/9791710 и 4627035.
Последна промяна от mitko64 на вт юни 17, 2014 10:33 am, променено общо 1 път.
stan73 - майстор
Естествено, че ме интересува. Тя една от марките, които харесвам (а и в четвъртък си купих "гризливертче" :) от промото в ЛИДЛ). Засега много ме радва, но ми се ще да ги питам дали и ако да на каква цена мога да се сдобия с допълнителна батерия.
Благодаря предварително !
nikolson - майстор
Стори ми се познато името на фирмата, пък то я бях срещал на сайта на wood mizer. Благодаря за инфото Митко.
nv952 - майстор
Още нещо много добро от лидл.Поставка за телефон с вакум или с вкл.в запалката и има 3 УСБ кабела за зареждане с адаптер за запалката.Много съм доволен.18лв струва,малко в повече ми се видяха,но пък никога не съм бил разочарован от качеството на стоките им и затова реших да я взема че после да не съжалявам.ИзображениеИзображениеИзображение
stan73 - майстор
mitko64 написа:
Доколкото знам е само в София. На ул. Стар лолзенски път 38.. По разбита улица в София не съм виждал, ако се влезе откъм Цариградско шосе. Откъм Околовръстното по бива. Имат интерсни неща- доста градинска техника под бранда Гризли, ръчни инструменти- триончета, стеги. Стегите бяха намалени на разпродажба. Ако не се лъжа, имаха и Ъруин, но аз взех китайското им копие, понеже този размер ме устройваше. Ако те интересува, може да им изровя телефона. Сега ги изрових- фирмата се именува ecotechproduct, tel. 02/9791710 и 4627035.
Благодаря за инфото ! :)
Днес им звънях, една жена отговори. Питах я за резервна батерия за "Гризливертчето" (естествено казах и точният модел), та тя каза, че имат и е на цена 30 лева, което ми се вижда добре, но пък след като разбра, че съм от Варна, каза, че с куриер ще е още към 7 лева (та засега ще се въздържа, не го ползвам чак толкова усилено (още е с фабричният заряд), иначе съм доволен от машинката накратко)...
mitko64 - майстор
Дай, ако е възможно някакви впечатления за начина на закрепване на патронника, има ли клатене и луфтове? Доколкото схванах от тъпия гугъл превод от две впечатления на немски, хвалят ракрепването на стария модел и изработката на патронника. Иначе много ме кефи този тип компанировка за сваляне на патронника и 1/4 захват. Иначе за сервиза си заслужава да се отиде, поне да видиш с кого си разговарял по телефона :)
stan73 - майстор
Аз си го наричам галено - "Малкото Гризливертче". :)
Според мен закрепването е добро. Няма клатене, не се върти на накриво, добре се закрепва с нещо като "препуциум".
Патронникът е производство на Сан Оу (мощна китайска фирма за патронници, произвеждат и за големите марки...).
Моята машина е много добра, но си я избрах сред четири броя. Към другите имах от малки, до големи забележки...
Накратко за машината: стегната, на вид относително малка, но изненадващо тежка за размерите си.
Тялото с батерията, без патронника тежи 920гр.
Само патронникът тежи 203гр.
Тялото без патронника е доста късо, битове могат да се слагат директно (закрепването е добро - със силен магнит (вероятно неодимов)). Машината без патронник и с къс бит може да се ползва поради относително късото си тяло и на "зачукани" места. За мен се държи много добре, звучи добре, патронникът не бие, но пак повтарям - подбрах си го. Изненадан съм, че фирма, която имах за много яка допуска около 75 процента от машинките си да стигнат до потребителя с проблеми... (видях и при другите хора, като си ги проверяваха доста проблеми (според мен - от 16 броя, които бяха в магазина сутринта, идеални бяха само 4 (проблемите, които визирам са от своеволно задействане на шпиндел лока по време на движение, лошо звучене на механиката до биещи патронници))
П.П. А, и да допълня - откъм батерия, моят екземпляр още е даже със заводският заряд (не съм го ползвал засега много де), но също така при пробването на другите машинки - нямаше такива с проблеми с батерията. Тя също е гумирана от долната си страна.
  • 1
  • 2

Тема "Инструменти от промоциите на Lidl" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: