Ел. инструментите. Консумативи.
Тани - модератор
В тази тема и този раздел ще се обсъждат техническите параметри на инструментите Powerfix. Кога и на каква цена може да ги купите, може да обсъждате в темата Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! 2014

Подобни теми:

Винтоверти Parkside от Lidl

Инструменти Parkside от Lidl

Инструменти от промоциите на Lidl
jekasus - майстор
Нали си има тема за инструменти от Лидл........
Тани - модератор
Има тема Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! 2014 която се намира в раздел Къде е по - евтино ? Там се обсъждат промоции и цени, а тук самите инструменти!

По друг начин казано, онова е промоционалната брошура на магазина, а тук техническия каталог на производителя :wink: !
profesionalist_wood - майстор
Ми доволен съм от чуковете за домашна работа...ама са много недодялано изработени главите им,сякаш пиян китаец е имал нощна смяна...дори съветските и българските чукове имаха що годе приличен вид
ESPACE - майстор
profesionalist_wood написа:
Ми доволен съм от чуковете за домашна работа...ама са много недодялано изработени главите им,сякаш пиян китаец е имал нощна смяна...дори съветските и българските чукове имаха що годе приличен вид
(

Стан вика че били ювелирна изработка, а ти че пиян китаец в нощна смяна ги бил дялал :lol: Или на теб са ти високи критериите, или той дълго ги е подбирал неговите. :)
profesionalist_wood - майстор
високи са ми изискванията,искам да са на нивото на Файн и Факом.... :lol:
mitko64 - майстор
Еми виждал съм ги същите под друг бранд за 12, 15 Евро. Тези верно на шмиргела фаската е взета как им падне, но за мене важен е материалът, а в случая се държи отлично. Няма да ги нося на изложба.Който има як шмиргел може да ги дооформи.
stan73 - майстор
ESPACE написа:
profesionalist_wood написа:
(

Стан вика че били ювелирна изработка, а ти че пиян китаец в нощна смяна ги бил дялал :lol: Или на теб са ти високи критериите, или той дълго ги е подбирал неговите. :)
Всъщност моите си ги избирах дълго и внимателно. :) (възнамерявах да купя само един, но купих и от трите вида (ADW са все пак))
mitko64 - майстор
Значи днес пробвах длетата от лидл и много се разочаровах. С най- голямото изсичах един длаб в буково трупче и след десетина удара се отчупи парче от резеца, доста голямо, та после на лентовия шмиргел си играх доста да го подравня. Дано навътре материяла не е толкова серт. А комплекта от трите триони, отново потвърждавам, че са добри- пасвателят реже много добре, даже и букови трупчета, с лекота.

Тема "Инструменти Powerfix от Lidl" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: