• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 56
Нека намерим най-тънките цени.
Svetoslavoff1 - майстор
Andri01 написа:
Днес се снабдих с ПДЧ плоскости за бъдещите рафтове в гаража,благодарение на колегата Svetoslavoff1,за което му благодаря. :partyman: Сега чакам Европейските инвестиции или министъра на финансите да одобри проекта и да "актуализира" бюджета. А после....сядам на масата на преговорите с Мързела,Неволята и...който надвие :?
Явно другите преговарящи са му взели страха на Andri01, защото скромно взе само няколко плоскости :)
Така че обявата все още е валидна.
Andri01 - майстор
Нали знаеш - "скромноста" е качество на хората,които нямат други :-D :partyman:
stan73 - майстор
Svetoslavoff1, пак благодаря за плоскостите, ще станат чудесни рафтове ! :) :supz:
Krelion - специалист
kuger написа:
Имам един стар сандък "Мелодия 2", без грамофон. До последно преди 10-тина години работеше :), може и да проработи пак :? . Сменил съм му само селена с диоди /май, забравих вече/. Ще бъда радостен, ако някой прояви колекционерска страст, ПОДАРЯВАМ !
А, да, мишки няма вътре, все пак стои си на етажерката :-D
Направих му снимка за поколенията, ама пусти кабел за фотото се е скрил някъде, та не мога сега да го увековеча във форума /става дума за радиото, не за кабела/ :-D

пп:Решил съм още доста работи да пусна тук за мераклии, ама трябва да ги изровя и снимам. Очаквайте продължение.
пп1: Намерих пущината, ето го стареца
Прикачен файл:
DSC00082 (760 x 570).jpg
Да го взема ,ако не си му намерил собственик.
kuger - майстор
Krelion написа:
kuger написа:
Имам един стар сандък "Мелодия 2", без грамофон. До последно преди 10-тина години работеше :), може и да проработи пак :? . Сменил съм му само селена с диоди /май, забравих вече/. Ще бъда радостен, ако някой прояви колекционерска страст, ПОДАРЯВАМ !
А, да, мишки няма вътре, все пак стои си на етажерката :-D
Направих му снимка за поколенията, ама пусти кабел за фотото се е скрил някъде, та не мога сега да го увековеча във форума /става дума за радиото, не за кабела/ :-D

пп:Решил съм още доста работи да пусна тук за мераклии, ама трябва да ги изровя и снимам. Очаквайте продължение.
пп1: Намерих пущината, ето го стареца
Прикачен файл:
DSC00082 (760 x 570).jpg
Да го взема ,ако не си му намерил собственик.
Никакъв проблем!
hidrazin - майстор
Подарявам това, което е останало от една листосъбирачка. Някой умен германец се е опитвал да събира листата от някоя локва.
По спомен май едната статорна намотка е заминала. Вероятен проблем и с ротора, Не съм я гледал подробно - за мен не си заслужава правенето.
За сега е запазена за angel_ov.

ИзображениеИзображениеИзображение

Между другото матора с корпуса тежи около 2,5кг на око. Без черните тръби. Предполагам ще излезе над 10 лева с Еконт.
:partyman:
stan73 - майстор
За Еконт - има и по-евтин вариант, праща се като пощенска, а не като куриерска пратка, може да се ползва и отстъпка от допълнителни 20 процента, ако имате регистрация в Базар.бг или ОЛЕкс и си подготвите сами товарителницата. Аз така правя (а и съм "научил" няколко приятеля вече) и излиза почти наполовина.
bulhomes2 - майстор
Ако Ангел_ов се откаже, мога ли да се наредя на опашка за турбинката - viewtopic.php?f=26&t=2249&p=13964&hilit=%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B5%D1%80#p589601
hidrazin - майстор
bulhomes2 написа:
Ако Ангел_ов се откаже, мога ли да се наредя на опашка за турбинката - ...
Никакъв проблем! Все пак целта е да се отърва от нея. :-D
:partyman:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 56

Тема "ПОДАРЯВАМ-" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: