Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
И на моята(когато беше цяла), лазерът гледаше накриво. Имаше някакъв винт за корекции- вообще не функционира. Реших проблема с подложки в единия край на кутийката с лазера.
pachosz - специалист
mitko64 написа:
И аз чакам за голямата прахосмучка(предната изгоря геройски като Гюро Михайлов). Но според цикличността на лидълските предложения, нещата отиват към август месец. Сега чакам пендулата с изтегляне(и тя изгоря), около май месец. Ако не я пуснат скачам на Метабо.
Ако не пуснат, вземай един Бъджет от Практикер. Аз взех на жената такава, повече от година си бръмчи доволно. На работа имам една Керхер ВД5500, Бъджета на усет за сила на смучене не й отстъпва, макар че е много по-малка.
А за пендулата - Метабото наистина е много добро. Моето не е герунг, с изтегляне, но наистина никакви луфтове и реже изключително леко и точно.
mitko64 - майстор
Ха, Бъджет и практикер- там като чуят, че някой пита за тази марка, направо подскачат. А, иначе просто няма такава оферта, като за лидъската 30 литра. Работих лятото с един Качер, уж 210 бара, бля, бля- абсолютен въздух, една торба пари за нищо. ,
pachosz - специалист
Имат си и добри машинки тая марка. И винтоверт имам от марката, не е правил проблеми за около 2 години тормоз. Сега си стои за резервен :)
silent - майстор
Ильо написа:
fore написа:
Винтоверта има ли нужда от гресиране или не е необходимо да се отваря и да се мацонти допълнително ?

Аз го отворих да видя вътре с какви зъбни колела е и си го мацнах с литиева ей така, да има :-D (но не съм прекалявал).
колега ако всичко което си купуваш разглобяваш да видиш какво има вътре...не си купувай кола различна от трабант...много части имат ще падне разглобяване..... :-D
stan73 - майстор
Благодаря на колегата, който е разглобил витовертчето и го е заснел. За мен лично това е много полезно, а и като цяло изглежда много кадърно направено. :)

А и да споделя за одисеята с рендето (която вече приключи): Вчера щях да имам път и към Лидл (че не ми е наблизо), та сборих Бъджет рендето с моето злополучно Парксайд на двора върху една дъска. Резултати: Както и предполагах - бъджеткото се справи много по-добре - без миризма, без загряване и с внушително и радващо слухът фучене (вероятно за дълга работа може да е неприятно обаче, че звукът е бая силен)) и по-добро отнемане на материал. А парксайдското загряваше много повече, даже и на двора си миришеше яко, а и моторът не звучеше добре. За мен това е дефектен мотор. (вероятно много от другите ще работят много по-добре, но аз явно не случих тоя път на качествен екземпляр) Върнах го в Лидл, обясних им симптомите, а и че според мен моторът му е дефектен. Не ми правиха никакви проблеми. Чест им прави, че си уважават гаранциите винаги и без проблеми ! (накратко останах си с фучащото като Формула 1 - Бъджет, а това, че няма екстри ще го преживея, поне работи брутално добре)
fore - майстор
Абе Аз ти казвам че и моето грее и мирише на аспирин, обаче ти си знаеш.
Като оставиш настрана твоите настроения към мен да те питам - Тоя Бъджет с колко ножа е и какви ватове ? Тоест дали ти е коректно сравнението Стан ?
Все едно да сравнявам моето Спарки с 3 ножа с Парксайда които е с 2. Не върви ! Макар че и двете са по 750 вата. Обаче Спаркито ми се струва че е по 750 вата.

Какво точно иска да каже това Герунг ? И тая пендула с изтегляне ? Понеже съм мераклия на такава машина, обаче не са ми ясни тия работи.

Къде е тази тема за инструментите на Парксайд ?
al4o - специалист
В Ел . инструменти е темата за Парксайд,ама нещо са я изоставили :)П.п Нещо не можах да дам директна връзка с нея :axe:
profesionalist_wood - майстор
Абе хора,от купуване на инструменти останаха ли ви пари за ядене поне? Барем си купете кутия да си носите храна от вкъщи на работата си да не сте гладни....от харечене

О тоя тип кутии https://www.google.bg/search?q=snack+bo ... B500%3B400
Последна промяна от profesionalist_wood на нед апр 05, 2015 3:46 pm, променено общо 1 път.
al4o - специалист
profesionalist_wood написа:
Абе хора,от купуване на инструменти останаха ли ви пари за ядене поне? Барем си купете кутия да си носите храна от вкъщи на работата си да не сте гладни....от харечене
А не ако кутията не е Парксайд или Пауърфикс не става :-D

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: