Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
silllveto - Майсторица
Аз не мога да разбера: или правиш нещо като хората, или не го правиш въобще! Ясно е, че по-качественият модел струва повече, но ми е непонятно защо по-евтините са еднодневки. Трябва да им пише на етикета "срок на годност 2 месеца", а не да го продават за истинска батерия. :evil:
gtg1977 - специалист
Ей тука съм напълно съгласен с теб. :thumbs: :thumbs: :thumbs:
Time2Burn - специалист
Като говорим за китайски батерии - на Форма Вита са добри бе, и на прилична цена. Водят ги български но ги правят в Китай.
masterval - майстор
Много са зле.
По-често прокапват, понеже (на такъв смесител за баня попаднах веднъж) са комплектовани с някакви невиждани части - ексцентриците бяха направо заточени от струговане и прорязваха гарнитурите. А единият ексцентрик не беше пробит!!! Въртиш крана - не тече... А той се прави на тапа :-D
plumber - специалист
Time2Burn написа:
Като говорим за китайски батерии - на Форма Вита са добри бе, и на прилична цена. Водят ги български но ги правят в Китай.
Да бе :) Объркваш се нещо.НЕ те знам що тъй :)
i--v--o - специалист
От всички китайски смесители, като Форма Вита, Интер Керамик и тези които се продават в Метрон най-малко лоши мнения съм чувал за Метрон и за това си купих такива. Надявам се да не са малко лошите впечатления заради липсата на хора избрали точно тези и за това да има малко негативни изказвания... :? Имах основен критерий при избоа на смесители - да са с квадратен профил. Единствено, китайските са на добра цена, всички останали реномирани марки са поне 3 пъти по-скъпи и нямат едновременно пита, слушалка и чучур на смесителя за душ. Вероятно след 1-2 години точно тези квадратни серии на всички производители ще са на по-нормална цена, защото няма да са "Нов модел", ако ми се скапат до тогава смесителите ще му мисля.
Domashen_maistor - специалист
А сега да ви кажа и за моя опит. Понеже ще ми трябват бая смесители и то от всякакъв вид /за вана, кухня, умивалник и т.н/ се поразрових в китайските сайтове. И познайте кво - това дето го пробутват тука за първокласно италианско, незнам кво си - сичкото е от ВКН /Великия Китайски Народ/. [url]www.foryarn-sh.com[/url] Най-скъпите са 52 долара /смесител стоящ на вана с пет дупки - каскада+врътките+шлаух+превключвателя/ - за сведение за това тука ми искат 500лв. Не знам как да ви атачна ценовата листа /щото ми е на ексел/, но ако някой проявява интерес ще му я пусна на майл. Така, че ако някой от форумците има моя проблем /трябват ми около 10-15 смесителя/ нека ми пише на ЛС. Китайците имат друго разбиране от нас за количества, та ако докараме50-60бр /които те искат да са от вид, а ние смятам да ги направим общо/ се надявам да минем като първа заявка - за мостри така да се каже.
angela_pk - специалист
Миналата година сменихме 20-годишните си смесители и на душа и на умивалника в банята. По-добре да не бях. Китайският боклук протече отвсякъде. Резервни части няма. Изби и ръжда, която почиствам отвреме навреме с Cif. Става лъскаво за кратко .... и пак ръжда...и пак лъскане...мАжо е вдигнал ръце и събираме пари за нови... :sad:
solo5 - майстор
Domashen_maistor нещо линка ти не се получи :roll:


http://www.foryarn-sh.com
dmi - специалист
Един съвет от извора: не си купувайте форма вита - 30% брак до 3-тия месец. Аз им се чудя на вносителя къде му е сметката :?

На видима са много многооо по-добри.

Тема "Китайски душ-батерии и батерии за мивка за баня и кухня?" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: