ср яну 17, 2024 4:16 pmAndri01 написа: "Кремвирш" не ти ли стига?Ти много приличаш по заяжднията и писанията си на онова човече от ОНЯ форум с ник КЕМО, а може би си един и същ.
Съвети за начинаещи готвачи.
Николай Ников
- специалист
100 мнения в "Какво ви е мнението за изкуственото месо?"
Virtex
- майстор
ср яну 17, 2024 9:29 amКиррил написа: саЩ...Китай...СССРСамо не го обръщайте пак на политическа тема или "запада срещу изтока".
Примери може, но да тръгнете какво било по-добре или в миналото какво е - недейте.
--------------
като лично мнение:
вт яну 16, 2024 8:37 pmТрифон П.Трифонов написа: съвсем простичко да те попитамДа разбирам ли, че в теб има подозрения, че при по-сложно зададен въпрос няма да успея да го разбера ?
И съответно искаш да натъртиш, че комуникацията с мен трябва да се води на "простовато" ниво заради собственото ми такова ?
вт яну 16, 2024 8:37 pmТрифон П.Трифонов написа: моа ли да преживуркам земния си пътМоже да правиш каквото си поискаш и да носиш съответните отговорности за своите действия.
Гледайки цялото ти мнение (кога е написан, правопис, изказ и т.н.) някои може да стигне до заключение, че си от хората, които могат да си живеят както поискат без да се съобразяват с нищо и да не им пука за каквото и да е.
Киррил
- специалист
пет яну 19, 2024 11:45 amVirtex написа:Напълно съм съгласен да не се политизира и гледам да го избягвам.ср яну 17, 2024 9:29 amКиррил написа: саЩ...Китай...СССРСамо не го обръщайте пак на политическа тема или "запада срещу изтока".
Примери може, но да тръгнете какво било по-добре или в миналото какво е - недейте.
--------------
Относно СССР - правите забележка на мен, а аз отговарям на колега, който е употребил това название преди мен, дори в последствие сложи и копие от "Литературен вестник". На него не правите забележка, а на мен, след като съм го цитирал. Ваше право е да сте избирателни.
Ще гледам в бъдеще да не отговарям на подобни провокации на колеги.
Съобразявам се със забележката.
Прикачен файл:
Snap862735995.jpg (44.92 KиБ) Видяна 1043 пъти
Последна промяна от Киррил на пет яну 19, 2024 12:50 pm, променено общо 1 път.
Трифон П.Трифонов
- майстор
пет яну 19, 2024 11:45 amVirtex написа: ....]Слънце, след такъв коментар, мога само да благодаря за отделеното време.
Може да правиш каквото си поискаш и да носиш съответните отговорности за своите действия.
Гледайки цялото ти мнение (кога е написан, правопис, изказ и т.н.) някои може да стигне до заключение, че си от хората, които могат да си живеят както поискат без да се съобразяват с нищо и да не им пука за каквото и да е.
Относно мИсоту (изкуственото), ш'ма прощава естетиката ти, четох нещо, относно италианските власти, въвели известни рестрикции.
Ний със сигурност ще го ядем.
Както обикновено, нали, Небесни?
DundyTheCroc
- майстор
Ох, ох, измислената климатична криза за която са виновни пърдящите крави...
Това месо в лабораторията нали също ще му трябват хранителни вещества и енергия да расте, те от де ще идват?
Това месо в лабораторията нали също ще му трябват хранителни вещества и енергия да расте, те от де ще идват?
Трифон П.Трифонов
- майстор
пет яну 19, 2024 1:47 pmDundyTheCroc написа: Ох, ох, измислената климатична криза за която са виновни пърдящите крави...Точно. Като " Закон за запазване на енергията".
kozl
- майстор
пет яну 19, 2024 1:47 pmDundyTheCroc написа: Ох, ох, измислената климатична криза за която са виновни пърдящите крави...За да е екологично:
Енергия от слънцето.
Хранителни в-ва от ПСБФОВ.
Тема "Какво ви е мнението за изкуственото месо?" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература