ср май 01, 2024 9:53 amТрифон П.Трифонов написа: Линк към подобно изделие?!
https://www.emag.bg/verizhni-trioni/fil ... -v-14440/c
ср май 01, 2024 9:53 amТрифон П.Трифонов написа: Линк към подобно изделие?!
ср май 01, 2024 9:45 amSvetoslavoff1 написа: ..Имам въпрос за малкото братче на резачките и трионите - т.н. акум трион за клони, aka акум. кастрачка, които са умалена версия верижен трион с шина 10-20см.Имам ЛИДЛ -ско от миналата година 20V. Върши работа, рязъл с клон и с дебелина 10 см.
Тя ако сте си заприходили такава и я ползвате, моля споделете мнения, препоръки.
ср май 01, 2024 10:09 amkr1100 написа: ...Не знаеш, но надали. Личен опит от 1во и 2ро лице и то с 12левов лидълски, не реактивен като трифунския
4-5 -8 см. с акумулаторния трион за нула време. С като твоя трион щях да търкам цял ден сигурно, а и уморително качен нависоко дърво и да стържа .
ср май 01, 2024 10:09 amkr1100 написа:Не си опитвал, затова мислиш така. Джаджата е за професионално ползване. В много случаи го ползвам вместо едноръката злобарка- MS 150.
П.П. Трифоне и едното и другото си имат предимства и недостатъци. Пр. миналата есен окастрих яко висока синапка и то с дебели клони 4-5 -8 см. с акумулаторния трион за нула време. С като твоя трион щях да търкам цял ден сигурно, а и уморително качен нависоко дърво и да стържа .
ср май 01, 2024 11:07 amdragozow написа: https://www.argo-market.com/Products/Details/170Благодаря за линка!. Да, забравил съм да сложа играчка в кавички. Иначе се старая да не подценявам инструмента, с който работя, че както се казва - и малките камъчета могат да обърнат колата.
Аз продавам доста такива. Бях продал на един приятел и ходихме на селото му да работим, та рязах едни джанки с него, върши работа, но едно наум с такива, трябва да се държи здраво и не е играчка.
ср май 01, 2024 10:39 amn_a написа:Качи се на 4м височина на дървото, дръж се с 1 ръка и стъпила на 1 крак , а с другата търкай клона. Ако е 1 клон става , но като са много - над 10 за рязане друга песен юе запееш.ср май 01, 2024 10:09 amkr1100 написа: ...Не знаеш, но надали. Личен опит от 1во и 2ро лице и то с 12левов лидълски, не реактивен като трифунския
4-5 -8 см. с акумулаторния трион за нула време. С като твоя трион щях да търкам цял ден сигурно, а и уморително качен нависоко дърво и да стържа .
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: