• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
dbelev - специалист
Изглежда ние сме най-богати в Европа! На това Hitachi M12VE у нас му искат 800 лв, което е почти тройна цена в сравнение с тази от сайта :? . С каква карта се пазарува в тези сайтове? Доставката как става? Може ли някой да сподели опит?
EDI - майстор
То за повечето инструменти е така, не само за тази фреза, но все пак у нас си имаш нормална гаранция..Ако е за дребни домашни неща, си вземи една за 50-60 лева.Аз си взех от практикер един БЮДЖЕТ - към 60 лева беше, с 8 фрезера, 1100 вата.За любителски неща ми върши работа.Иначе из форума има хора, които пазаруват от чужбината и носят инструменти, свържи се с тях, да ти кажат, какво може да се направи.
zillius - специалист
Аз имам познат в Англия и чрез него.Иначе върви в сайта на Еконт,те имат услуга пазаруване от UK и прочети за условията им.
dbelev - специалист
Информация за колегите: Hitachi M12VE на сайта посочен от zillius струва 125 лири или около 290лв. Еконт искат за доставката около 115лв (крайна цена) - общо около 400лв! Моделът M12VE е нов - 2010г. Старият модел M12V2 у нас е на цена 800лв! За съжаление не разбрах (до сега не съм работил с оберфреза :?) с какъв размер фрезери работи. На някои места дават 1/2" на друти 12мм, а в един руски сайт дават всички размери от 6мм до 12мм и инчовите? Може ли да се прави сравнение с нашето Спарки 205?
  • 1
  • 2

Тема "Съвет за фреза!" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: