• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
<Friend> - напреднал
Изборът е направен. Поръчах си B&D KW900EKA. Мисля, че ще ми върши добра работа.
Проблема ми е, че с нея ще ми донесат и един винтоверт Bosch GSR 12-2, който ми се струва, че изобщо не ми трябва. За моите мебели, които ще сглобявам си ползвам дрелката - зелен Bosch с регулируеми обороти. Опасявам се, че от рядко използване батериите на винтоверта ще си заминат "без време", а и той не е чисто нов. Дали има проблем ако не го използвам често?
ZEDYCUS - майстор
Честито за покупките, дълго да работят ти пожелавам.Колега, зарежи дрелката, това Бошче изглежда прилично, а и има 27Нм въртящ момент. Завий няколко винта в плоскоста и ще видиш разликата с бормашината. Нея си я ползвай само за пробиване на водещите отвори, да не хабиш батериите. А за тях не се притеснявай, поне две години ще изкарат колкото и да не ги използваш. Поздрави. :)
<Friend> - напреднал
Сигурно си прав, ZEDYCUS. Но в момента си мисля, че скоро ще пусна обява за него в "продавам". С дрелката мога да завия винт, но с винтоверта няма как да отрежа плоскост. Искам да кажа, че предпочитам да си помогна за някое циркулярче. Очертава ми се да правя шкафче с такава форма на плота и мисля да го режа с ръчен циркуляр (скосенията само). Тук още не съм намерил кой да ми отреже плоскостта под ъгъл. Нека ги получа първо :)

Прикачен файл

Untitled.jpg
Untitled.jpg (7.28 KиБ) Видяна 3731 пъти
ZEDYCUS - майстор
:) Използвай фрезата. С ръчен циркуляр ще накъртиш ламината. Слагаш линеал или нивелир с две стяги и с прав фрезер ще го изрежеш ъгъла перфектно.
  • 1
  • 2

Тема "Обер Фреза" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: