• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
shadowman - майстор
Аве нещо съм ефектиран леко понеже ся разбрах, че въпросната фирма или корпорация е изкупила една фирма (завод) и им спряла от производтсво няколко техни машинки с цел убиване на конкуренцията, става дума за Freud. Оберфрезата ми е така и използвам циркулярни триони. Ся да не се опитват да ме накарат да си купя оберфреза бош, некой друг път мей би. Не, че нещо ама е тъпо според мен...
marmoz - специалист
Тъпо да.... :sad: .То това е като с кока-кола я се загледаите като копувате газирани напитки,сокчета и минерална вода коя фирма ги държи.....То маи монопола взе да обхваща доста сектори :) не само електро,вик и топлофикация...
EDI - майстор
Това кога станало.Имам няколко фрезера на Freud за оберфрезата, много добре си режат, та чат пат си купувам и други от марката, да не вземат да спрат и фрезерите, че доста от тях са по-евтини от БОШ-а.
shadowman - майстор
Година и половина някъде вече. Фрезите и ножовете си ги има, дано само няма разлика в качеството, че може би докато са били пълни складовете се е продавало истински фройд а ся или в близко време ще разберем дали качеството им няма да падне.
dragozow - майстор
Винаги е така, големите купуват малките. Ако на Бош им липсват консумативи вместо да ги разработват просто купуват някоя добра фирма и готово. Electrolux например си напазарува десетина известни марки за градинска техника.
nikolson - майстор
Бе къде ги четете тия неща?Тук http://www.freudtools.com/t-about.aspx не пише нищо.
shadowman - майстор
Тека продаваха Freud и се обадих за една част ми казаха за това щото се заговорихме на тая тема със сервиза. КАМЕ продават фрезери и триони и се обадих на един доставчик да го питам и той каза, че са се обединили (каквото и да знаи това) преди година.
MrMurdjo - майстор
За мен лично, от много години насам Бош си плюха на името и станаха бош лаф.
griffin - майстор
Явно бош са решили да сложат производството на консумативите в свои ръце, доколкото знам до сега основен доставчик на битове, бургии, и други консумативи с марката бош е фирмата HAWERA (дано правилно съм изписал името).
Kumay - майстор
Не са Бош! Фелисатти са и то през 2010 година! И не са ги затворили... :wink:
  • 1
  • 2

Тема "Бош?..." | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: