• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
naB4o - специалист
Както каза инспо, и за мен е нещо такова, погрешно инсталирана добавка или нещо такова. Не че Ад-блок не помага, ама все едно да лекуваш 1 нещо с лекарство за друго, което разкарва всичко наред.
професионал - специалист
Ха-ха! Деинсталирах Ад-блока за малко, за да потърся друг начин да ги премахна, но не успях, и когато го инсталирах отново....той вече не ги чисти - рекламите си се появяват (рестартирах и компа но...!) Ще откача и за днес спирам - утре пак!
thinkpad - майстор
Имаш Adware намърдан в системата. Опитай с тия 2 приложeния - би трябвало да го разкарат
1. Junkware removal tool и 2. AdwCleaner
професионал - специалист
Със горните приложения нищо не направих, но се оказа, че ад-блока бил изключен, въпреки че е инсталиран! :? Включих му всички неща за включване, и вече я нямааа!! :prayer:
Привет и от мен :) Да кажа само че това са приставки , които се качват автоматично при теглене на определени програми или същите ги имат в себе си и при преинсталация . Също ..Дано да не е това но има и едни гадинки дето се набутват в браузъра ..Най - вече влизат в хрома .
Решението с адд блок е добро ...Но !!! Това не премахва гадинките от компа ви ...
Съвета ми е : Проверете за нови или странни приставки .. Или ги изключете една по - една в които се съмнявате .
Другият вариант е : emsisoft emergency kit . Това е тип скенер и лови подобни неща . Няма да пречи на вашата антивирусна програма .
Давам ви 100 % Гаранция че ако направите това което написах ..Няма да ви е нужен АДД Блокер . Също и да допълня че по - някой път тези тъй наречени пиставки могат да забавят и скоростта на вашият интернет трафик / компа ви /.
Приятен ден от мен и се надявам да ви бъда полезен .:)
професионал - специалист
Благодаря! Наистина компа по-бавно зареждаше и накрая го преинсталирах (носих го във фирмата на която разчитам за това) и сега нямам тези проблеми! Но и от преинсталацията хич не съм доволен - не е това което беше, но...Добре дошъл при нас!
velsi - Почетен майстор
Това го бях лепнал и аз преди време. Оказа се, че не е добавка, а отделна програмка, която се е инсталирала и дори присъстваше в списъка с програми в контрол панел. Не помня наименованието, но помня, че за да я махна използвах Adware-Removal-Tool-v3.8, защото нормалното унинсталиране не даде резултат. Защо точно него? Него бяха препоръчали някъде из резултатите в Гугъл, след като се разрових за решение на проблема и наистина ми свърши работа. А иначе най-лесният начин да се рабере дали проблемът се създава от добавка е да се ползва опцията на браузъра "рестартиране с изключени добавки". Това е за Firefox, но предполагам, че и при другите има такава опция.
  • 1
  • 2

Тема "Гадна реклама!" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: