• 1
  • 2
Жилището на най-малките
Здравейте, това ми е първия постинг във форума, но се надявам, че редовно ще взимам участие :roll:

Сега съм на тема детска стая. В темата намерих наистина интересни неща, но не можах да открия това, което искам да направя у нас.

Искам леглото на детето през повечето време да е единично легло, но когато имаме гости, или пък когато решим и ние да спим в тази стая, да става на двойно легло.

Ще се опитам да сложа картинка на това, което измислих след три дена мислене. Ще се радвам някой ако може да даде линк, или да обясни какви материали точно ще са ми необходими за да стане това легълце и някаква схема за сглобяване, защото ми се иска да си го направим сами, само да ни нарежат плоскостите евентуално.

Смятам да използвам 2 броя от дунапренени матрака на ТЕД с размери 72/190см, ето тези по-точно http://www.ted.bg/?page=cms_instance&st ... e8aa803313

Прикачен файл

leglo.JPG
leglo.JPG (23.86 KиБ) Видяна 32085 пъти
kristiqni - специалист
И ние скоро ще правим детско легло за баткото,за да използваме неговата кошарка зе бебчето.
Матрака ни е 84/190 (ако не бъркам) искаме да е с две чекмеджета отдолу,но не ни е много ясно как да ги изпълним,а иначе сме си начертали как искаме да изглежда.Скоро ще ви покажем и това :)
enterprise - специалист
Всеки родител смята собсвенното си дете за уникално, нека да правим уникални легла за тях, с малко повече фантазия :roll:

Изображение

Изображение
  • 1
  • 2

Тема "детско легло" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: