Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
hidrazin - майстор
Ти осигури свредела пък аз ще ти кажа къде има кабели. :-D
:partyman:
John - специалист
Този е като багерист на столичното ВиК.в пустиня да го пуснеш да копае ,кабел ще ти намери .. :)
Krass - майстор
Тук има място и за двамата :lol:
Прикачен файл:
jailhouse-informants.jpg
jailhouse-informants.jpg (31 KиБ) Видяна 2482 пъти
DundyTheCroc - майстор
Проблема с подземните кабели и други заровени иманета е много сериозен, няма единен подземен кадастър и ВиК, Електро и т.н. си поддържат собствени бази с техните си неща. Имаше напъни да се измисли нещо всичко да влезе в една база, но уви.
nikolov333 - майстор
Защитно заземяване в панел..

Прикачен файл

pe.jpg
pe.jpg (57.45 KиБ) Видяна 2310 пъти
valentino76bs - майстор
Искам да видите нещо което е малко встрани от темата.Днес се натъкнах на нещо което меко казано ме изуми ,но нека чуя и вашите комантари та....историята е следната: В апартамент живеят малко дете на 8 години и баща му,и по думи на паникьосания родител/попечител ,настойник/ спряло да расте!Някой ''мега идиот'' му казал ,че може би това било вследствие на облъчване от ел.м. вълни на рутера забележете на комшията и неговия .И ествствено му дал съвет да екранира стената към комшията с желязна мрежа за армировка!Вижте....
Прикачен файл:
DSC_0189.jpg
Прикачен файл:
Прикаченият файл DSC_0189.jpg вече не е достъпен
Прикачен файл:
DSC_0190.jpg
Последна промяна от valentino76bs на вт мар 08, 2016 12:23 pm, променено общо 1 път.
DundyTheCroc - майстор
Принципно удавник за сламка се хваща. Ако са обиколили всички възможни лекари и никой не може да направи нищо го разбирам човека.
kozl - майстор
А мобилен телефон ползва ли :?
Chefo77 - майстор
Виждал съм нещо подобно - стена и таван, плътно покрити с фолио. По думите на момчето, което е в стаята, след като на съседния вход монтирали клетка на мобилен оператор, започнала да го боли главата. След опаковането, проблемите изчезнали. Може и да е вярно, но все пак ...
bulhomes2 - майстор
Бих заложил, че ефекта е "плацебо"

Тема "ЕЛ. АБСУРДИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: