Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
nikolovvd - майстор
Няма такава опасност! И чук да пуснете пак няма да се счупи. Апропо, колко от вас нямат нищо над печката? Поне абсорбатор имате, нали?
Що се отнася до съдовете за индукционните котлони, всички имаме такива, но малко знаят че стават за това.
Става дума за тенджери и тигани с дъно от няколко слоя, т.е. в дъното на тенджерата например, има няколко вида материал, като един от тях е чугун или стомана. Когато избирам от въпросните съдове гледам да тежат. Това води до равномерно разпределение на температурата и я поддържа постоянна, все пак котлона поддържа температурата в някакви граници, но те са сравнително широки.
hidrazin - майстор
Е, накрая се оказва че е с керамичен - нагреватели а не индукционен, както беше писал в началото. Да я взима тогава. По-добрият избор е.
:partyman:

Тема "Избор на печка/фурна - котлони." | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: