Няма такава опасност! И чук да пуснете пак няма да се счупи. Апропо, колко от вас нямат нищо над печката? Поне абсорбатор имате, нали?
Що се отнася до съдовете за индукционните котлони, всички имаме такива, но малко знаят че стават за това.
Става дума за тенджери и тигани с дъно от няколко слоя, т.е. в дъното на тенджерата например, има няколко вида материал, като един от тях е чугун или стомана. Когато избирам от въпросните съдове гледам да тежат. Това води до равномерно разпределение на температурата и я поддържа постоянна, все пак котлона поддържа температурата в някакви граници, но те са сравнително широки.
Що се отнася до съдовете за индукционните котлони, всички имаме такива, но малко знаят че стават за това.
Става дума за тенджери и тигани с дъно от няколко слоя, т.е. в дъното на тенджерата например, има няколко вида материал, като един от тях е чугун или стомана. Когато избирам от въпросните съдове гледам да тежат. Това води до равномерно разпределение на температурата и я поддържа постоянна, все пак котлона поддържа температурата в някакви граници, но те са сравнително широки.