Шопе,аз се опитвам да гледам зайци от доста време,в началото на сила ме накараха ,а после за да докажа на "някого", че става нещо от мен и,че мога да гледам зайци,направих клетки ,обикалях половин Б-я да търся породи зайци,изчетох сума учебници и книги по зайцевъдство,и успях ....
Проблема обаче остана,аз не обичам заешко.....
Сухо ми е,дъвча,дъвча и не мога да го преглътна,как ли не съм правил заешко,сигурен съм,че малко готвачи могат да направят заек както аз мога,но......не ми е вкусно....
На няколко пъти съм се отказвал,но все се намира причина пак да ги завъдя..
Преди 3-4г ги изклах и взех да развалям фермата,но ми досвидя да си унищожа труда и оставих за по-късно развалянето...
Обаче,нагази ме една гадост.....подагра или нещо от сорта и......забрави за меса,а особено за свинско,агнешко,ярешко,говеждо,беконче,сланинка,суджуци,абе всичко което обичам....
Е,решението беше да гледам бройлер,направих удобства,направих машина за скубане,гранули за бройлер....абе всичко супер,НО от пилето мога да ям само бялото месо и бут без кожа,а останалото ,и кво правим,половината пиле не мога да го ям...
Вариант Б,зайци,а те като за проклетия не потръгнаха,зайките или не се заплождат или си мачкат малките...
Смених 3 комплекта зайци,но за сега все още няма сериозен прираст в зайцефермата,но ща,не ща трябва да си ги развъдя,иначе няма мръвки....
Иначе,за консервите,те са от малкото варианти които ми харесват,но месото трябва да е сурово,иначе пак е сухо..
Пушен също ми харесва,наденичките и те стават,но не знам дали е съвместимо с диетата за тая тъпа болест..
И в тенджера под налягане или в гювеч с бира,чесън,масло и доста подправки става добре...
На скара стават добри пражолки...,а попска яхния в гювеч е класика...
Мога да пиша още много,но една вратна свинска или крилца на жар ми звучи доста по-примамливо....
Проблема обаче остана,аз не обичам заешко.....
Сухо ми е,дъвча,дъвча и не мога да го преглътна,как ли не съм правил заешко,сигурен съм,че малко готвачи могат да направят заек както аз мога,но......не ми е вкусно....
На няколко пъти съм се отказвал,но все се намира причина пак да ги завъдя..
Преди 3-4г ги изклах и взех да развалям фермата,но ми досвидя да си унищожа труда и оставих за по-късно развалянето...
Обаче,нагази ме една гадост.....подагра или нещо от сорта и......забрави за меса,а особено за свинско,агнешко,ярешко,говеждо,беконче,сланинка,суджуци,абе всичко което обичам....
Е,решението беше да гледам бройлер,направих удобства,направих машина за скубане,гранули за бройлер....абе всичко супер,НО от пилето мога да ям само бялото месо и бут без кожа,а останалото ,и кво правим,половината пиле не мога да го ям...
Вариант Б,зайци,а те като за проклетия не потръгнаха,зайките или не се заплождат или си мачкат малките...
Смених 3 комплекта зайци,но за сега все още няма сериозен прираст в зайцефермата,но ща,не ща трябва да си ги развъдя,иначе няма мръвки....
Иначе,за консервите,те са от малкото варианти които ми харесват,но месото трябва да е сурово,иначе пак е сухо..
Пушен също ми харесва,наденичките и те стават,но не знам дали е съвместимо с диетата за тая тъпа болест..
И в тенджера под налягане или в гювеч с бира,чесън,масло и доста подправки става добре...
На скара стават добри пражолки...,а попска яхния в гювеч е класика...
Мога да пиша още много,но една вратна свинска или крилца на жар ми звучи доста по-примамливо....