• 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 27
Всички въпроси за вилата.
NeoBoss - специалист
и като изгори варела от топлината кво правим, и къде е кефя от миризмата на пушек :)
hristo_k1984 - специалист
merakliq написа:
Благодаря! Много идейно-кофража за свода да е стиропор.
Да и с поликарбоната е доста хитро и по лесно
RAPTOR - специалист
Това все пак е фурна,а не пещ. Ако я ползуваш по 2-3 пъти на седмица може да искара 5-6години.Все пак нищо не е вечно.Но аз ще исползувам запазен варел с доста дебела ламарина.Тава ще ми гарантира дълъг живот на пещта.

Прикачен файл

Изображение 022.jpg
Изображение 022.jpg (22.84 KиБ) Видяна 7619 пъти

Прикачен файл

Изображение 025.jpg
Изображение 025.jpg (24.24 KиБ) Видяна 7619 пъти

Прикачен файл

Изображение 027.jpg
Изображение 027.jpg (31.06 KиБ) Видяна 7619 пъти

Прикачен файл

Изображение 028.jpg
Изображение 028.jpg (36.21 KиБ) Видяна 7619 пъти
stiv1961 - майстор
RAPTOR написа:
Това все пак е фурна,а не пещ. Ако я ползуваш по 2-3 пъти на седмица може да искара 5-6години.Все пак нищо не е вечно.Но аз ще исползувам запазен варел с доста дебела ламарина.Тава ще ми гарантира дълъг живот на пещта.
Мисля,че темата е ,,Барбекю с пещ" а не некви фурни и варели.Объркваме автора на темата,пък и аз следя всичко свързано с барбекюта и пещи.Така,че ако ти си направил това от снимките-побликувай го в отделна тема.Може да е интересно за някои.Извинявам се,но не се сдържах.
RAPTOR - специалист
Приемам упрека!OK !!
Това е моя проект
Прикачен файл:
19072011964.jpg
Прикачен файл:
22072011968.jpg
22072011968.jpg (109.96 KиБ) Видяна 7427 пъти
Прикачен файл:
23072011969.jpg
23072011969.jpg (96.92 KиБ) Видяна 7427 пъти
Прикачен файл:
23072011971.jpg
Прикачен файл:
30072011972.jpg
Прикачен файл:
14082011980.jpg
Прикачен файл:
14082011981.jpg
Прикачен файл:
18082011988.jpg
18082011988.jpg (106.12 KиБ) Видяна 7410 пъти
Прикачен файл:
18082011989.jpg
Прикачен файл:
18082011990.jpg
kalin2505 - специалист
А защо пеща тябва да е полу кръг, не може ли да е правоъгълник
NeoBoss - специалист
за по -добро опалване и греене след това, ако е чист кръг най добре :)
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 27

Тема "Барбекю с пещ" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: