Прочете темата в линка
http://pishmanribar.m6solutions.com/%D0 ... %D0%B0-78/
това, което пише е същото, което аз знам, а съм го учил от майстор рибар, мир на праха му, млад ни остави!
Спазвайте рецептата и няма да има изненади, а кеф от отлично мезе!
пп: Като е готов моят паламуд ще го снимам, а знам, че ще стане, от 30 години така го правя и съм нямал изненади.
http://pishmanribar.m6solutions.com/%D0 ... %D0%B0-78/
това, което пише е същото, което аз знам, а съм го учил от майстор рибар, мир на праха му, млад ни остави!
Спазвайте рецептата и няма да има изненади, а кеф от отлично мезе!
пп: Като е готов моят паламуд ще го снимам, а знам, че ще стане, от 30 години така го правя и съм нямал изненади.