Относно канелката, миналата годиина приложих една тактика за трушийката, но става за всичко що е в бидон. Изнамерих някакво пластмасово шишенце от по -дебела пластмаса, мисля от някакви хранителни добавки беше, след което пробих капачката с размера на резбата на канелката, и я сложих след уплътнението и стегнах пак канелката както си е. А вече самото шишенце лекичко с горещото пиронче, на дупчици.След това завинтваш на място, винаги можеш да свалиш и да го измиеш. Шишенцето е колкото бурканче от пюре, което дава нужната площ за достатъчно дупки, а капачката го държи много здраво и трябва наистина много груба сила, за да го поместиш, от мястото му. С това приспособление, проблеми несъм имал, със запушване, а си имаше черен пипер и други дреболии.
Колеги,
имам един въпрос:
Знам че бурето се опушва със серни ленти, днес си купих 5 но незнам как се палят-
направих си едно канче да виси на тел,
но една след друга ли да ги паля през интервал или всичките заедно на руло и да ги духна да изгаснат преди потапянето?