Съвети за начинаещи готвачи.
Tzezar - специалист
Идеята да отворя тази тема ми дойде след като обсъдихме някои от вината продавани в Лидл, и след като миналата седмица пуснаха няколко вида френски, които никак не са ми познати.Нека всеки да споделя, кой какво, къде - макар че както се казва в един виц "Въпрос на вкус - казало кучето и си облизало ........."
gechev - специалист
Ако е бяло не го пипай. Киселок. Бяло вино се пие една година след производството. а червено след третата до осмата /след това минава колекционерско/ . Доброто червено на дъното трябва да има мътилка. Истински вина в Лидл не чакай. 80% от българските вина се правят от царевдоица. :lol:
Tzezar - специалист
Стига бе.Царевица?
hidrazin - майстор
Точно. От царевица се правят. Ти да не искаш да е от грозде? :-D
:partyman:
Chefo77 - майстор
След като повечето натурални сокове са от тиква, изобщо няма да ме учуди, ако и виното се прави от царевица :)
Аз съм фен на мавруда, но далеч не на промивките на цена 5 лева и още по-малко - на купажа. По-добре по-рядка консумация, но на хубаво вино, отколкото всекидневно наливане с "Механджийско" и сие ... или както се изразява баджанака - "Степче вино" :lol:

Тема "Хубави вина на Българския пазар" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: