Здравейте, как се съхранява наденица за да не изсъхва повече.Наденицата е от свинско и конско месо и в тия студове изсъхна доста бързо.Ако я оставя на терасата още една седмица трябва да я режа с циркуляра.
И още един въпрос:от 20год. слагам кисело зеле по един и същи начин(на 100кг. вода 4кг. морска сол) .Тази година саламурата в единия бидон стана почти като гъст сироп(точи се ) а в другия е нормална. Сложих и още сол но не се оправя ,иначе зелето е добро. Нямам идея какво стана.
И още един въпрос:от 20год. слагам кисело зеле по един и същи начин(на 100кг. вода 4кг. морска сол) .Тази година саламурата в единия бидон стана почти като гъст сироп(точи се ) а в другия е нормална. Сложих и още сол но не се оправя ,иначе зелето е добро. Нямам идея какво стана.