Не изхвърляйте старите мебели. в много от случаите (освен носпоримия по-съвременен и по-добър външен вид на съвременните), са по- висок клас от новите: по-дебело и пресовано ПДЧ, вграден гръб, разлика м-у външни и вътрешни покрития, и не рядко- по-прецизна направа. Аз реших да се опитам да ги боядисам, защото това има няколко предимства :така обединих различни мебели(купувани и по различно време), обединих и вратата към тях, и не на последно място спестих доста пари за ново цялостно обзавеждане. вижте какво се получи:
Гардероба е от така познатите "секции" през социализма ХЕБЪР ЛУКС,
а леглото е от ъглова тъмно кафява детска спалня. Разбира се тук според мен най добре се получи вратата- а ла"Mondrian"
Всичко съм постигнал с 5 вида боя: бяла,черна,синя,жълта, и червена... все пак е детска стая...Апропо- лампата пред гардероба можете да видитетук
Гардероба е от така познатите "секции" през социализма ХЕБЪР ЛУКС,
а леглото е от ъглова тъмно кафява детска спалня. Разбира се тук според мен най добре се получи вратата- а ла"Mondrian"
Всичко съм постигнал с 5 вида боя: бяла,черна,синя,жълта, и червена... все пак е детска стая...Апропо- лампата пред гардероба можете да видитетук
Последна промяна от ev_dimov на пет фев 26, 2010 6:52 pm, променено общо 4 пъти.