Ел. инструментите. Консумативи.
zaza14 - специалист
ralev написа:
По добре вземи под наем един перфоратор за 10-15лв и си свърши работа.
Имаме планове за поетапно покриване къщата с изолация - вата и гипсокартон. Ние ще си я правим ремонта и ще е по-добре да си купя някой инструмент. Винтоверт или дрелка и перфоратор на първо време, мисля, че ще са достатъчни.

А за Перфоратор райдер RDP-HD12 какво мислите? Малко ще дойде тежак за пробиване на страничните дупки с дюбелите, но в бетона на тавана трябва да свърши работа? И да ви помоля, да предложите някой винтоверт за 80-100лв. някой по- мощен.

Благодаря.
anabolicbeast - специалист
zaza14 написа:
ralev написа:
Имаме планове за поетапно покриване къщата с изолация - вата и гипсокартон. Ние ще си я правим ремонта и ще е по-добре да си купя някой инструмент. Винтоверт или дрелка и перфоратор на първо време, мисля, че ще са достатъчни.

А за Перфоратор райдер RDP-HD12 какво мислите? Малко ще дойде тежак за пробиване на страничните дупки с дюбелите, но в бетона на тавана трябва да свърши работа? И да ви помоля, да предложите някой винтоверт за 80-100лв. някой по- мощен.

Благодаря.
Raider RDP CDL02 - 140 лева, 42 Nm
komstiza - специалист
zaza14 написа:
ralev написа:

Благодаря.
http://sparky.eu/bg/powertools/drills-a ... cet.htmlпо добре си вземи това защото евтин и мощен винтоверт за 100 лв няма
zaza14 - специалист
Мерси , май ще е перфоратора на райдър и електрически винотоверт на скил....така става ли? Гледам има добри отзиви за него тука....
ttt - специалист
Другата седмица излиза перфоратора на ЛИдл на промоция. Виж в темата за ЛИДЛ-ските инструменти.
zaza14 - специалист
Да, колега, видях го, има подобен перфоратор и в брошурата на практикер.

http://issuu.com/promooferti/docs/prak_c71f935ad8a0e8

Чудя се кой да взема, а скоро ще трявба да реша. Райдера, Парксайд или Енхела? Охх и при винтоверите и там ..... :rolleyes:
milen56 - специалист
Аз съм Лидълския. Райдъра съм го гледал как пробива и ручи, а ЕИНХЕЛ имах едно флексче и компресор, та от тях разбрах , че тази марка няма сервиз и няма части за нея.
zaza14 - специалист
OK, взех, Парксайда. Да ми служи дълго време! Имам няколко въпросчета. Правя както е описано в книжката:

"...дръпнете блокиращата гилза назад (дърпам я) и свалете правозащитната капачка от захвата на инструмента"

Дърпам блокиращата гилза, но правозащитната капачка не иска да излиза....направих няколко опита и се отказвам. Нещо по-специфично ли се прави, да я изкарам?

Грес, освен на свредлата, другаде слага ли се? Има ли нещо друго, което трябва да се знае при първоначалното пускане?

Мерси.

Прикачен файл

140820141084.jpg
Chefo77 - майстор
Николай няколко пъти е казвал, че е препоръчително не грес, а масло ...
prascho - майстор
Chefo77 написа:
Николай няколко пъти е казвал, че е препоръчително не грес, а масло ...
Какво масло?

Тема "перфоратор sparky" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: