Нека намерим най-тънките цени.
Stefan_62 - майстор
Здравейте, някой има ли стълбата която пускат от 20.02.,
Изображение
нещо не ми става ясно колко е реалната и дължина от снимката, при положение че при сгънато положение я дават 30/144 см. /което ме кара да мисля, че едната секция е 144см. по 4 = 576 см./, а като гледам май е по-къса. Явно нещо аз бъркам в сметките, но все пак някой ако я има нека каже колко реално е дълга при разпънато положение на четирите секции. Благодаря. :drinkers:
nikolson - майстор
Печатна грешка. Четири секции по 90 см. Правилното е на схемата. Явно е добра стълба. До 150кг., с напречници в двата края.
Stefan_62 - майстор
nikolson написа:
Печатна грешка. Четири секции по 90 см. Правилното е на схемата. Явно е добра стълба. До 150кг., с напречници в двата края.
Явно е печатна грешка :? , имам нужда от една такава, а като гледам си заслужава за тези пари и товароносимост, а и дължината горе долу ме устройва. Явно ще се заприходи :lol: .
dadko - майстор
На 104-та стр. от същата тема писах за стълбата, която си взех от разпродажба в Lidl. За парите си е доста добра и си изглежда солидна.
А днес взех една прахосмукачка. Някой може ли да каже от къде можем да се снабдяваме с торбички?
Stefan_62 - майстор
dadko написа:
На 104-та стр. от тема писах за стълбата, която си взех от разпродажба в Lidl. За парите си е доста добра и си изглежда солидна. А днес взех една прахосмукачка. Някой може ли да каже от къде можем да се снабдяваме с торбички?
Благодаря, но като гледам твоята е по-различна от тази която предлагат сега. Колкото до торбичките провери в "Техномаркет", Технополис" и др. големи магазини там продават всякъкъв вид торбички за различни марки.
profesionalist_wood - майстор
Колеги, коя от двете стълби е добра и коя по-си заслужава парите?
Stefan_62 - майстор
profesionalist_wood написа:
Колеги, коя от двете стълби е добра и коя по-си заслужава парите?
Казва ли ти някой :lol: и аз това питам, колегата "dadko" казва, че е доволен от неговата, а и тя е на половината цена на тази която ще пускат. Предполагам, че и две те ще вършат работа, въпреки, че тази която предлагат от четвъртък ми се струва по-функционална.
profesionalist_wood - майстор
Според мен е по добра първата за 70 лв, ама нямам идея дали е същата височина на тая която ще пускат на 20-ти ? :?
Stefan_62 - майстор
profesionalist_wood написа:
Според мен е по добра първата за 70 лв, ама нямам идея дали е същата височина на тая която ще пускат на 20-ти ? :?
Ами на "dadko" пише, че е 341см.,
Изображение
а на тази ако секции те и са по 90см., както казва "nikolson" излиза, че е 360см., почти еднакви са на височина. Вече е въпрос на вкус, но нада ли ще пуснат скоро като първата, а и е била на разпродажба и може би затова е била за 70лв.
dadko - майстор
Никъде не съм казал, че стълбата, дето взех е като тази, която пускат от четвъртък. А и то от снимките се вижда. Предполагам, че производителя е един и същ.
Общата дължина и на тази и на моята пак е 3 м. и нещо. А цената е друга, тъй като тогава бяха на разпродажба точно след Нова година.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: