Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
damian_7 - специалист
Здравейте, свалих си един филм от мрежата, но двд-то ми показва, че няма кодек за него. Има ли такава вероятност да се ъпдейтва? А не ми се иска да конвертирам филма, защото е анимация за детето и може да си загуби качеството и бг аудиото. :?:
sstefanov - майстор
Зависи от ДВД-то и от формАта на филма.
tysonlkr - специалист
Пусни му го на РС-то :wink:
Аз поне незнам да има възможност да се сменят кодеците на ДВД-то :roll:
Johny - майстор
Tрябва да се разровиш из нета като търсиш Firmware Update за твоят модел ДВД. Там трябва да има и инструкция как да го направиш. Само си спомням, че се записва само този файл на на R CD диск, но там всичко си пише. За ДВД-то на компютъра е малко по-лесно, но и в двата случая знай, че това е рискова операция и при грешка може да ти скапе тотално машината, дето и в сервиз не се оправя. Така че четеш внимателно! От друга страна тези устройства са толкова евтини вече, така че слагаш на масата 60-80 лв. и действаш смело.
Успех!
/Мараба градски!/
damian_7 - специалист
Като обмислих работата се отказах от намерението да ъпдейтвам двд-то. Намерих си една програма /xilisoft/ с която филмът се записва в ДВД формат, почти като тези, които се продават. Така двд - то го чете без проблем. Благодаря на всички които се включиха с мнение. :2thumbs:

Тема "Драйвер за ДВД?" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: