• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
Всички имаме коли, нали ?
crez - майстор
ditronix написа:
И ние имаме снимки :-D Някой познава ли си немското возило :rolleyes:
Това не е ли лада,те имаха същите проблеми и пълнехме праговете с горяло масло. Чефо77 откога англичаните правят коли и особенно тази измислена марка. Имам един комшия като теб, луд по ровър, смени няколко досега, кара последния модел и постоянно е в сервиза. Все плаче че му одрали кожата скъпи части, скъп труд. последното беше някакъв накрайник който се призвеждал в Индия го чака 2 месеца.
ditronix - специалист
Не е ЛАДА-погледни емблемката на предния калник :) :-D :-D

Прикачен файл

113.jpg
Проблеми с инжекцията
113.jpg (40.69 KиБ) Видяна 3246 пъти
Chefo77 - майстор
Crez, нещо не мога да те схвана ... уж съм на твоя страна, пък ми хапеш колата ...
Англичаните правят коли много отдавна, специално Ровър - от началото на 20-и век. И чак пък измислена ... Имам почти 50 К км с 2 Ровъра, 200 бензин и 400 дизел - почти никакви грижи с тях. И като казвам почти никакви, имам предвид наистина никакви - масла, филтри, накладки. Бушон нямам изгорял даже. Части има, поне за 200/400/600 и не бих казал че са скъпи - друг е въпросът че се спекулира с цени. Като съм доволен от един продукт, не виждам защо да го плюя и да го сменям - няма кола в класа на 400, която да превъзхожда Роро - да, има малко по-икономични, малко по-красиви, малко по-наекстрени. Но здрави - тцъ. Предполагам за приятеля си имаш предвид 75 - можех да взема такъв и точно ненадеждността и цените на частите му ме спря - и там вече говорим за цени. Поддържаш БМВ - тя колата е на 90% Е46. И колко са напатили от майстори няма да ти казвам :) А в доста градове си имаме читави майстори - ако му "трябват", кажи.

Ключът се нарича КЪСМЕТ - казах по-горе за приятелчето с Пасат-а - много надежден автомобил по класации, неговата акула обаче беше леко глуха. Много талаш се вкарва у нас за жалост :(
И сега трябва да се извиня на автора за офтопика.
Последна промяна от Chefo77 на чет мар 17, 2011 7:18 pm, променено общо 1 път.
сола 180 - специалист
Ама вие сте голям майтап.Само четете отгоре -отгоре и бързате да плямпурите.Лагуната не е моя(опазил ме бог), на един колега е , когото съжалявам.Както и всички други с тая марка.Дядо Крез твоята кола нали знаеш, че е обявена за пълна издънка.

Спокойния я не ми се плюнчи и не ме наричай селянин защото ако знаеш къде живея ти ще се почувстваш пълен селяк.А за разхода който пишеш ще ти кажа , че си писал на принципа на мъжете когато си казват размера на члена-винаги добавят 4-5 см.Та и ти повишаваш скороста с около 30-40км/ч и същевременно сваляш реалния разход с около 1-3 л/100.Казах вече-лъжете себе си.
25th Hour - специалист
Мисля, че темата е одавна за затваряне. Дано човека си е купил запазена кола... :butthead:
puh4 - специалист
най после се появи сола, откога те чакам.
изкам да ти кажа , че всяка кола дали от картон или карбон заслужава уважение.
не мога да разбера такива като теб с диагноза: (загоряла тенджера) взимат участие в такива теми.
питах нещо, пикал сам срещу вятъра сорри но такива като теб се броят на пръсти в този форум да пишат глупости
ditronix - специалист
На дядо Крез колата е обявена за пълна издънка!И затова дето се обърнеш тука по пътищата-само такива като неговата кола!Специално за България направени,след като са ги произвели са ги дали на безработни да ги карат по линия на временната заетост,да им навъртят по 200-300 хиляди километра и после да ги продадат тук за заблуда на противника :lol: И ще попитам знаете ли какво трябва да носи със себе си всеки горд притежател на ГОУФ?Оговорът е много прост-разписанието на влаковете и автобусите.Та достатъчно оспамихме темата на човека,утре може би никой няма да се сети как е започнал тоя сеир тук.Последен фотофакт от мен:

Прикачен файл

115.JPG
115.JPG (53.02 KиБ) Видяна 3218 пъти
сола 180 - специалист
Абе провадийски бек спри се бе.Тея снимки сме ги гледали преди години.Не си актуален.И знаеш ли каква точно е колата на Крез??????

Ха ха ха гледахте ли рекламата на Загорка току-що?????Пак ви промиват мозъците нали????
ebahti - майстор
Леле,ама тука било мн. весело,аз пък да не забележа....на мойто пежо-306 1.9DHY без грам ръжда- за 4 год. съм му сменил само един обтегач на ремъка и подгреващите свещи :wink:
Iliev Labs - специалист
САМО ЦСКА!!!
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

Тема "Рено 19 или Рено меган" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: