• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 276
Ел. инструментите. Консумативи.
biser80 - специалист
Здравейте колеги.Изчетох цялата тема и искам да попитам дали някой може да даде мнение за тази марка WORX .Като четох се надявах някой да спомене нещо ама не. :-D

Прикачен файл

WORX DANNI.jpg
WORX DANNI.jpg (32.58 KиБ) Видяна 5658 пъти

Прикачен файл

WORX.jpg
WORX.jpg (88.03 KиБ) Видяна 5658 пъти
moji - напреднал
магазин който предлага само тази марка съм виждал на коперник и гео милев, ако не се лъжа. Име и телефони не знам. Влизал съм в този магазин, на външен вид са по атрактивни и от Хитачи, но как са в работата и аз не мога да ви кажа!
biser80 - специалист
Аз питам защото един приятел ми остави едни винтоверти да ги продам,понеже има да ми дава едни пари ,и замина за кипър.Обаче този много ми харесва и мисля да си го оставя за мен.Той ми каза че този е професионален.Наистина така изглежда и така работи но щях да съм по сигурен ако бях чул и някое друго мнение :razz:
slonoce - специалист
Колеги искам да си купя,Акумулаторен винтоверт втора употреба пуснал съм тема в купува трябва ми за домашно ползване помогнете какво да избера,райдера ми се скапа а ми трябва нещо което да пробие дупка или да навие винт без да се истощи веднага.
Последна промяна от slonoce на чет мар 17, 2011 11:49 pm, променено общо 1 път.
mladkal - майстор
За дома, двора, гаража и своите хоби начинания ползвам машинката, която съм посочил по-долу.
Предимствата й са, че мога да я тормозя, а тя не се предава. има биещ момент;реверс, регулиране на оборотите;плавен спусък. Компактна е колкото (почти) един евтин винтоверт. Теглото й е близко. за да извърши дадена работа й трябват 220 Волта само за момента, в който извършва операцията.
Недостатъци: основен - нужни 220волта и удължител за целта.
До момента в който мога да отделя парички за професионален винтоверт (ДеВолт;макита;бош) и то поне с две бързозарядни батерии ще си карам с тази универсална машинарийка...

Прикачен файл

drill_ka.jpg
drill_ka.jpg (15.69 KиБ) Видяна 5946 пъти
valat111 - специалист
slonoce написа:
Колеги искам да си купя,Акумулаторен винтоверт втора употреба пуснал съм тема в купува трябва ми за домашно ползване помогнете какво да избера,райдера ми се скапа а ми трябва нещо което да пробие дупка или да навие винт без да се истощи веднага.
Защо втора употреба? Поемаш риск с качеството на акумулаторите, които никак не са евтини. По-ниската цена на "втората употреба" може да ти излезе много скъпо.
UNIOR - модератор
Държиш ли непременно да бъде с батерия?
Ако си склонен да я замениш с кабел мога да ти предложа ето тази машина на
Skil 6222
Изображение

Модела е сравнително нов на пазара, и за момента отзиви те са положителни.
Още повече че такава машина за сега не се предлага от друг производител.
Притежава всичи предимства на акумулаторния винтоверт , плюс постоянно захранване.
Нещо което не е маловажно особено за винтовертите в хоби сериите, чието използване обикновено изисква предварителна подготовка.
Тук машината е достатъчно да я включиш и да започнеш работа.
Друго предимство освен цената разбира се от 89.00 лв. е двускоросния редуктор и високия въртящ момент от 22 Nm.
slonoce - специалист
Колега наистина този скил е нещо което за първи пот виждам,проблема ми е че ми трябва нещо с което да си реставрирам една Волга,но местото където сега я реставримам нямам одобен ток и като ми се наложи да сложа рапидка и гледайте цирк,и затова се насочих към нещо втора употреба да си свърша работа,иначе не ползвам професионално акумулаторен винтоверт,а ми подариха един райдер то батерията му не стига за една дупка а не мога да намеря батерии....и затова търся нещо по сериозно.
valat111 - специалист
UNIOR, на същите тия машинки цената на МЕТРО е още по-надолу.
UNIOR - модератор
Възможно е , обикновено цитирам редовните цени(по ценови листи) а не промоционалните :) ако някои иска по ниска цена търси и намира, моята цел тук е не да продавам машини , а да бъда с нещо полезен и да помогна да бъде направен по добрия избор. :)
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 276

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: