Вчера сложих моето вино, обаче времето е кошмар и е студено.
Чудя се за някакъв вариант да го затопля ама какъв. Държа го на остъклен балкон.
Иначе махнах 100% т чепките ,сложих и дрожди френски някакви захарноста на гроздето беше добра та захар не съм слагал .
Колко време от слагането почва ферментацията и какво да правя ако не е почнала.Да отоплявам балкон не ми се ще. Ако го покрия с някакв старо одеало ще има ли ефект.
Мислех и зимнина да си направя на балкона ,но след цитата на Крез се отказах , а ми се искаше да си направя кисело зеле.
Чудя се за някакъв вариант да го затопля ама какъв. Държа го на остъклен балкон.
Иначе махнах 100% т чепките ,сложих и дрожди френски някакви захарноста на гроздето беше добра та захар не съм слагал .
Колко време от слагането почва ферментацията и какво да правя ако не е почнала.Да отоплявам балкон не ми се ще. Ако го покрия с някакв старо одеало ще има ли ефект.
Мислех и зимнина да си направя на балкона ,но след цитата на Крез се отказах , а ми се искаше да си направя кисело зеле.