Тук ще поместим информация за всички статии които искате да напишем.
asinka - специалист
Благодаря на всички за хубавите коментари.
Не искам да пропускам обаче да отбележа, че има главен "виновник" за това, че се навихме сами да направим витража :)
Едно потбутване понякога е достатъчно, за което му благодаря :)
Илиян Илиев™ - майстор
Почвам да търся материали и да навивам жената. :cool:
ronik - специалист
:2thumbs: Супер! Други витражи ще правиш ли? Сърдечни благодарности за обясненията за изработването, ще ми помогнат след време!
veselin genchev - специалист
ЕЕЕеееееееееееееее,това е не човешко,само да знаеш какви идеи ми идват за моя бъдещ ремонт на апартамента ми. :prayer: :megaeek:
БАШ МАЙСТОР - специалист
...........................И казано честно, ЖЕНА!
Имали по тънки ленти?цените на боите?мешала си перла и зелено?сушоара за коса не спомага ли по бързо съхнене? БРАВО!!!
asinka - специалист
БАШ МАЙСТОР написа:
...........................И казано честно, ЖЕНА!
Имали по тънки ленти?цените на боите?мешала си перла и зелено?сушоара за коса не спомага ли по бързо съхнене? БРАВО!!!

Благодаря!
За лентата, не зная дали има по-тънка.Тази ни бе препоръчана като качествена, и нея поръчахме.Боите, ако не се лъжа, бяха по 6 и нещо за бр.Мешех зелено и бяло, но си беше чиста перла, а на места и тъмна лила, но тя си е направо черно.
Стъклата сложихме за около 30 мин на една стойка за дрехи над акумулиращата печка и дръпнаха по-бързичко, но 2 дни боята си лепнеше още.
Иска си време :)
ronik написа:
:2thumbs: Супер! Други витражи ще правиш ли? Сърдечни благодарности за обясненията за изработването, ще ми помогнат след време!
Да ти кажа няма начин веднъж да го направиш, и да не повториш!
:)
Нямам думи! Продължавам да се удивявам от форума! Асинка - поздравления, и за идеята и за изпълнението!
panalov - специалист
Страхотно изпълниние .Браво.
А дали може да се направи витраж върху орнаментно стъкло?
asinka - специалист
Благодаря!
Лентата не би се закрепила върху релеф.
Но има и други материали, които могат да се използват-различни видове бои, оловни контурни пасти...
Погледни тук.
Но само погледни.А после намери материалите другаде.
Сайтът не е от най-надеждните в онлайн продажбите.Личен опит!
rockwall - майстор
поздравления за изпълнението и обясненията :roll:

Тема "ВИТРАЖ-МИСИЯТА ВЪЗМОЖНА :)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: