• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Тук ще поместим информация за всички статии които искате да напишем.
solo5 - майстор
моите предпочитания за пазаруване на подове и зеленчуци са от такъв вид магазини на бягане с 200км/ч от големите хипермаркети и развалените им и слошо качество вносни плодове и зеленчуци
друго си е да влезеш в добре подреден магазин
в бургас добре подредените магазини продават по-скъпо но също имат клиенти
ако го направиш така както го мислиш не се лъжи да продаваш на много ниски цени
проблем е, че стоката е много-бързо оборотна и ще имаш загуби от нея
имам наблюдения, така че дай да го обсъдим на по бира :partyman:
единак - специалист
Абе, то красота ама... по-важно е стоката да е качествена. Из уличките до Новата Поща има едно смарангясано магазинче, което изглежда на сглобено на три ракии, ама има много богат избор и страхотно качество на продукцията. Май и те зареждат от борсата, ама избират ли, какво, не знам, но има определена разлика с другите боклуци. Онзи ден, докато накакви жени си приказваха, се учудих, от какво растояние идват да си пазарят. Цените са като навсякъде. Пък и ние гледаме все оттам да минем, макар че по път са ни поне 3-4 други.
По повод на въпроса, ако това се съчетае и с уютна, топла атмосфера, цена няма да има.
Аз бих направил нещо в стил квартално магазинче в малък квартал в Неапол, Барселона или някъде там - топли теракотени цветове, много дърво, накичено с връзки царевица, лук, чушки, квотсесетиш. И на тоя фон само се сети как ще изпъкнат ярките цветове на зеленчуците и плодовете, подредени из плетени кошници.
Много ми е конкретна визията, ама малко се разминава с показаната визуализация по-горе.
dundurma - специалист
ми аз за това искам снимки-да черпя идеи....всеки даден акъл ще е от полза.
pavkatay - майстор
Това ,което ми е направило най-голямо впечатление е щанд за ПЗ в неголям магазин в Плевен ,който беше с кошници под наклон около 30 гр. и зад него всичко е огледало.
Iliev Labs - специалист
Дундурчо, хладилници трябват за този бизнес. Добри.
Какъвто и дизайн да направиш, стоката не е ли свежа - не става.
И обратното, ако стоката е добра (свежа), все едно как и къде я продаваш. Защото хората ядът плодове и зеленчуци, от преди аз и ти да се появиме на белия свят. И от три метра се вижда, че краставиците са меки или ябълките сухи.

Хладилниците запазват стоката и я правят продаваема.
Защото ти ще зареждаш същата стока, от същите складове, като конкуренцията. Но когато имаш добри хладилници, можеш да заредиш и стока, на която не и е сезона и е скъпа. А няма ли асортимент - няма продажби.

А дизайна е последната ти грижа. Когато стоката е добра, се продава сама :)
ArturDent - Почти Безобиден
И още нещо щях да забравя:
Трябва да имаш и бидони, където да събираш материала за ..... ракия.
Повярвай такъв ще има много. За сметка на това ще може да се похвалиш с ракия от портокали например...
Успех!
dundurma - специалист
айде бре давайте снимки и акъли.....................кат идвате лятото ще иската томатен салатен с ракел уелч :lol: :lol: :lol: :lol:
Iliev Labs - специалист

Прикачен файл

Espectacular Fruteria.jpg
Espectacular Fruteria.jpg (49.97 KиБ) Видяна 23434 пъти
Iliev Labs - специалист
И още:

Прикачен файл

Fruit_and_vegetable_store_in_San_Telmo_Buenos_Aires_Argentina.jpg
Fruit_and_vegetable_store_in_San_Telmo_Buenos_Aires_Argentina.jpg (51.07 KиБ) Видяна 23416 пъти

Прикачен файл

fruteria02.jpg
fruteria02.jpg (38.64 KиБ) Видяна 23416 пъти

Прикачен файл

fruteria 01.jpg
fruteria 01.jpg (56.84 KиБ) Видяна 23416 пъти

Прикачен файл

prov_fruteria.jpg
prov_fruteria.jpg (486.19 KиБ) Видяна 23416 пъти
dundurma - специалист
СПАСОЕ БАЛШИБА илиев :partyman:
  • 1