Тук ще поместим информация за всички статии които искате да напишем.
masteradmin - майстор
Някои да се е занимавал с витражи ? Немога да разбера защо са толкова скъпи ? Голям мерак имам за такова нещо.

Прикачен файл

evo_08.jpg
evo_08.jpg (45.07 KиБ) Видяна 18546 пъти

Прикачен файл

evo_02.jpg
evo_02.jpg (52.35 KиБ) Видяна 18546 пъти

Прикачен файл

evo_01.jpg
evo_01.jpg (67.41 KиБ) Видяна 18546 пъти

Прикачен файл

evo_03.jpg
evo_03.jpg (62.52 KиБ) Видяна 18546 пъти

Прикачен файл

evo_06.jpg
evo_06.jpg (46.9 KиБ) Видяна 18546 пъти
velsi - Почетен майстор
Не съм се занимавал, ама като гледам изглежда играчка. Иначе ми се струва лесно. А и самите цветни и орнаментни стъкла са малко по-скъпи. Предполагам и тия специалните лайсни също. Може би от там идва по-високата цена. А и е прието май всяка "изгъзица" да е скъпа.
masteradmin - майстор
Ами едно стъкло за врата за хол - 1000 лева как ти звучи ? Иначе тези лаисни ми изглеждат медни и се калаидисват и запояват с малко по - мощен поялник.
velsi - Почетен майстор
Звучи ми като: "Не е луд, който изяда зелника, а който му го дава".
Иначе за лайсните аз съм чувал, че са оловни.
mastora - напреднал
относно витража има и по-лесен начин.Един приятел- ходожник ги птави с някви специални бой и става сравнително поефтино
hameleon - специалист
Преди доста години се занимавах с изработка на устроиства за бягащи светлини и цветомузика.Поради липса на цветни лампи ,използвах една боя ,като че се казваше PVC ,за оцветяване на обикновенни 100W лампи.Резултата бе много добър-термоустоичиво бляскаво покритие и много здраво.В случая мисля,че ще е удачна за оцветяване на стъкла за витражи. :?
masteradmin - майстор
Благодарение на velsi които беше така добър да ми изпрати тази книга за витражи нашата библиотека вече има една книга повече посветена на витражите.
velsi - Почетен майстор
А има ли някой представа къде се продават тези специални профилчета, които се използват при направата на витражи?
Emerald - модератор
Не знам за теб, админе, ама аз какъв мерак имам! Мислех по едно време съвсем сериозно да се записвам на курс по витражи. :? Беше ме срам, че сигурно ще съм единствена жена. :lol:
bosssii - помощник
Къде могат да се намерят необходимите материали и инструменти ?

Тема "Витраж" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: