• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Ясно ти е за марковото от тук и от Япония, а питаш за рециклиране на компресор!!!
Попитай изкуствения и ще станеш осведомен!
Рециклирани са една идея по добре от лъскав автомобил нововнос.
Основно разглобяване и почистване, такова каквото обикновените хора не могат да направят у дома. Това връща много от ефективността.
"Тайната" на японското изделие е, освен качествен хардуер, в качествената електроника и перфектен софтуер.
Компресор се сменя в краен случай, но какъв.....
MamaMy - майстор
Много зависи от къде са машините и как са работили. Същото като с колите и с всяка друга техника. Покрай моята техника се убедих, че не е вярно това с малко работилата освен когато е работила по малко и на често или когато редовно е обслужвана сервизно независимо от работата и. Често ми е идвала техника докарана преждевременно до брак поради не поддържане както и такава била на абонамент на прага на ресурса си, но в перфектно състояние. При оценката и продажбите в последствие никога не съм крил нищо от клиентите си и винаги съм ги съветвал правилно. Дори и тези които не са ме послушали на ината си все още са ми клиенти по тази причина. Ако с всички търговци на втора ръка беше така щяхме да сме китка, но ориенталското в нас и алчността надделяват. Всички решиха да забогатяват от веднъж гледайки се един друг. Този манталитет доведе до срив в редица браншове и предстоят още такива кризи. Някой пак надува имотния балон, транспортния е пред спукване. Дано не стигаме до храната, но...
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16

Тема "Рециклирани климатици - да или не!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: