Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ср яну 14, 2026 12:02 pmgogo7777 написа:
Айде стига. Спирам.
На тебе голямата уста не може да се затвори. Баси голяма уста на малка глава :lol:

Според теб и група съветски учени, и още няколко тук, които нищо собствено не показаха, но липсата на срам и чест не им попречи да пишат глупости.
Може ли някакви настройки на алфа плам 18
Кой модел марка стаен термостат да си купя поне да има 2 или 3 градуса хистерзис
вт яну 13, 2026 1:49 pmbmahob написа:
съб яну 10, 2026 6:21 pmНиколай К. Николов написа:
съб окт 09, 2021 2:56 pmbmahob написа:

По втория въпрос има в сервизното менюнкое да гони с приоритет, вода или въздух, отделнобси изключил вероятно стенд бай режима! Попрочети малко..... За първия проблем пиши коя грешка точно като наименование
Здравей аз имам комото при мен съм задал 22 градуса т. На въздуха и 60 на водата камината работи отчита 26 или 27 градуса понякога и повече докато смогне с водата достига 64 градуса и гасне но пали веднага след като истине водата 10 15 минутки как мога да я накарам да следи само въздуха и когато падне т. На стаята тогава да пали а при мен в стаята показва 27 градуса тя пак си пали
В менюто има опция кое да я ръководи първо Т настая, Т на водата и външен Термостат
Добре а знаеш ли в кое меню е точно и кой параметър е къде трябва да търся за даго намеря, и да направя тъка, че да следи т. на стаята.Благодаря предварително

Тема "Настройка на пелетна камина Алфа плам 21" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: