Kупих преди седмица камина Prity K1 9,5 кв. вече я паля четвърти ден но термобоята не спира да се изпарява отгоре, до степен че в стаята е нетърпимо да се стои, отварям широко врати и прозорци и се налага да я спирам и да използвам друга стая. Колко пъти и как трябва да я паля за да се изпече боята ( или изпаренията от смолите) за да е безопасно да се обитава стаята ? Камината е произведена 11.2025 година. Освен това затварянето на вратичката става чрез малка скобичка която ми се струва доста крехка и силно ме съмнява да изкара повече от няколко месеца. Чудя се после как бих я оправил да не дава Господ. Oпитах да се свърша със съпорта но не вдигат на указания телефонен номер. Писал съм и на мейла, но отговор нямам. Като гледам по сайтовете този модел K1 има поне няколко варианта, различни като цена и тегло. Моята е произведена миналата година и я купих поради факта че за разлика от другите модели от серията отгоре над горивната камера има вармикулитна плоча вместо ония измислени лефтерни ламаринки. Единствената ми забележка е мижавата скобичка и упоритата термобоя, трябваше нещо по масивно и здраво да измислят, все пак 450 лева струва камината, но колкото и да струва това е просто несериозно. https://ibb.co/fVhpqYWJ
Последна промяна от ponyasd на ср мар 18, 2026 5:22 pm, променено общо 2 пъти.