Най - вълнуващия въпрос зимно време.
silent - майстор
Здравейте , имам проблем с печката в кемпера TRUMA COMBI D6E. Вади грешка Е620Е
Проблема вероятно е свързан с хардуера на печката и не толкова с горивната и система в частност подаването на гориво, защото грешката излиза и в режим на вентилация при който не се стартира горене а трябва да се стартира само вентилатора. След стартиране в който и да е режим(отопление, бойлер или вентилация) нищо не се случва за около 10-15секунди (не тръгва вентилатор) и излиза на дисплея грешка Е620H. Ползвал съм веднъж отопление и 2 пъти бойлер. Всяко успешно стартиране е след многократни опити и ресетване . Ако в рамките на тези 10-15 секунди тръгне вентилатора печката или бойлера тръгват, в противен случай излиза грешката. Към момента съм проверил димоотвода и тръбата за подаване на въздух за запушване-няма такова. Довечера ще пробвам на ток дали ще тръгне но се съмнявам.
Печката е нова както казах три пъти е палена.
Търся всякаква помощ,схеми, ръководства, контакти на човек който може да помогне.
Печката е в гаранция, но сервиза е в Германия. В момента очаквам техните представители какво могат да ми предложат като вариант за ремонт в България.
Ал_ - специалист
Приятел кемперджия отсече по телефона - термодатчик, вероятно откачен. За да съм сигурен дали съм чул правилно проверих в нета - изкуственият идиот на гугъл при търсене казва същото.
silent - майстор
Да благодаря за съвета. Ще го проверя тези дни. В интернет изкуствения на различни езици ми дава различни причини за една и съща грешка. Влк и това което казваш.

Тема "Печка Трума проблем!!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: