Здравейте Колеги, някой знае ли от Вас как фунционира автоматична допълваща група EMMETI като тази от снимката 
автоматична допълваща група EMMETI
emmeti.jpg (6.65 KиБ) Видяна 10024 пъти. Проблема е, че съм го монтирал на моята парна инсталация и за да го подкарам трябваше да го побългаря, а това изобщо не ме успокоява. Общо взето решението за да започне да пълни системата беше такова: 
emmeti1.jpg (12.84 KиБ) Видяна 10024 пътил Този начин малко ми се струва нелогичен защото "врътката" в средата трябва да я навивам надясно за да се увеличи налягането и самата тя да я натискам с отверка навътре, но така могат да те заболят ръцете да чакаш системата да се напълни, и тогава вкарвам леко встрани въпросната врътка и я застопорявам под пластмасовия капак. Странно, но така работи!
Обаче повече ми се ще някой, ако знае да каже, какво бъркам, защото това е повече от очевидно, че неможе да е нормалния начин на работа.
Прикачен файл:
автоматична допълваща група EMMETI
emmeti.jpg (6.65 KиБ) Видяна 10024 пъти
Прикачен файл:
emmeti1.jpg (12.84 KиБ) Видяна 10024 пъти
Обаче повече ми се ще някой, ако знае да каже, какво бъркам, защото това е повече от очевидно, че неможе да е нормалния начин на работа.