Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n.ganev - майстор
[-X
wankata7108 - специалист
Тази сутрин живака при мен гледам пак е ударил -10 започва се пак .Пелетите вървят паралелно с тях и пастърмата и виното..
n.ganev - майстор
wankata7108 написа:
паралелно с тях и пастърмата и виното..
Ако са ти в повече пращай по еконт :yawinkle:
andro440 - майстор
Абе ей Ганев ,ти защо така правиш ,да ти изчезва профила и когато не си на линия ,,пак постваш мнения ? за котли ,горелки и пелети -И ПОСТАВЯШ ХОРАТА ПОД Съмнения ? ...Я по добре докато не си на линия , сподели, имаш ли вино ,да вземам няколко телешки суджука и една торба ядки от орех -да идвам на шооурума и в Дряново на ски ,имаш ли нещо против ,Кажи?
n.ganev написа:
[-X
Живко Петров написа:
Котел Пелетерм 30 v.2,отоплява къща на два етажа по 110кв.м, външна изолация 8см.- стиропор, дървена дограма двукатна /читава/, изолация на тавана на втория етаж минерална вата 15см.,и бойлер 120л. Температура в стаите 24гр. през деня и 20гр. през нощта. Включен на 10.10. 2016г. -до сега 2т. пелети, иглолистни, на два различни производителя.
Сигурен ли си за квадратите или за температурата,защото аз не вярвам!
Вичи - специалист
kish написа:
Живко Петров написа:
Котел Пелетерм 30 v.2,отоплява къща на два етажа по 110кв.м, външна изолация 8см.- стиропор, дървена дограма двукатна /читава/, изолация на тавана на втория етаж минерална вата 15см.,и бойлер 120л. Температура в стаите 24гр. през деня и 20гр. през нощта. Включен на 10.10. 2016г. -до сега 2т. пелети, иглолистни, на два различни производителя.
Като го видях и аз не повярвах... на съвпадението. При мен всичко е почти същото - квадратура, температура, изолация, разход, котел. Даже и началната дата. Замислих се, дали жена ми не се е регистрирала.
neznaiko - помощник
Живко Петров написа:

И аз нещо не вярвам.Може пелетите да са от обогатен уран 235.
Стартирах сезона с 3250кг. пелети. Сега имам 80 торби по 15кг. Настойките на котела ги направиха на 27.01.2015г. / тогава го купих /.От тогава нищо не съм пипал , само почиствам котела цялостно след края на отоплителния сезон.
Вичи написа:
kish написа:
Живко Петров написа:
Като го видях и аз не повярвах... на съвпадението. При мен всичко е почти същото - квадратура, температура, изолация, разход, котел. Даже и началната дата. Замислих се, дали жена ми не се е регистрирала.
Колега Вичи сподели при теб как е?От скоро се регистрирах в този форум просто да си "сверя часовника". :yawinkle:
Вичи - специалист
Ами нали написах -все едно къщите ни са близнаци. Котел Пелетерм 30 v.2 къща на два етажа малко над 200 кв. м., външна изолация 10 см.- стиропор, ПВЦ дограма с троен стъклопакет /читава/, изолация на тавана на втория етаж минерална вата 20 см., бойлер 200 л. Температура в стаите между 22 и 24 гр. Включен на 05.10. 2016г. -до сега 2 160 кг. пелети, иглолистни, на един производител. И на мен не ми вярват.

Тема "Разход на пелети!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: