• 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 327
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
izidor66 - напреднал
Шлака е основно от некачествени пилети,но пробвай да намалиш малко дозаторите .....вдигни вентилаторите.....и..намали периода на продухване от 60....на 45....
nikito_sv - специалист
izidor66 написа:
Шлака е основно от некачествени пилети,но пробвай да намалиш малко дозаторите .....вдигни вентилаторите.....и..намали периода на продухване от 60....на 45....
Разбираш ги ти разбираааш :) мн си точен
nikito_sv - специалист
Колеги премахнах си миримата на дим или там каквото е....проблема излезе от кумините където се свързват с розетката на стената.Оплътних ги с алум. фолио.
Вече "мисля", че се отътвахме от досадната миризма ;)
Чираче - майстор
nikito_sv,
щеше да е по-добре, ако се научиш и на правопис. Много трудно се справям с неграмотното писане.
Извинявай, но помисли върху това.
miroalav8 - напреднал
izidor66 написа:
Продухването съм го намалил на 40, п10-14 п18-35 п24-110 п28-160 като при тези параметри на 1-ва стипен тлее. Гасне през 20-30 мин максимум.
Doks - напреднал
Мога ли да си приспособя някакъв само делен бункер към Auriga-та? Има ли такъв вариант?
izidor66 - напреднал
Можеш...но ще е грозно.Всеки теникиджия ще ти направи бункер който да влиза върху нейният.....
Doks - напреднал
Предполагам за това мисля да го прикрия с гипсокартон.
Мисля да я набутам в тази ниша един бункер отгоре и затваряне отпред с гипсокартон
Не знам дали е добра идея...
Изображение
Последна промяна от Doks на вт мар 21, 2017 8:50 pm, променено общо 1 път.
filmatoplo - майстор
То хубаво ами тази камина иска почистване ,налага се да се свалят странични капаци ,както и димоотвода :wink:
izidor66 - напреднал
Трябва да имаш достъп до камината от всички страни....какъв е проблема та искаш допълнителен бункер...
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 327

Тема "Пелетни камини "EcoSpar"- настройки, мнения." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: