• 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 78
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Rumen72 - специалист
Тишоoo написа:
mahaloto написа:
Тишоoo написа:

Да колега, но това е през колко време да почиства и колко да е продължителността, а аз искам да му намаля оборотите на самия процес
Тишоо пробвай на V08,при мен е този.Аз съм с камина GF18.

Пробвах и не става
V09
Тишоoo - помощник
Rumen72 написа:
Тишоoo написа:
mahaloto написа:

Тишоо пробвай на V08,при мен е този.Аз съм с камина GF18.

Пробвах и не става
V09

V09 е скороста с която издухва когато изгасиш камината в крайна сметка реших проблема като намалих максималмалната скорост на вентилатора за всичко процеси отP30,ако на някой му се наложи :wink:
Rubo - помощник
Тишоoo написа:
Rumen72 написа:
Тишоoo написа:

Пробвах и не става
V09

V09 е скороста с която издухва когато изгасиш камината в крайна сметка реших проблема като намалих максималмалната скорост на вентилатора за всичко процеси отP30,ако на някой му се наложи :wink:
Виж за какво става дума,
V09 е за мощност на вентилатора за периодично почистване.
P23 е мощност на вентилатора при гасене.
Прикачен файл:
Screenshot_2018-01-30-12-05-37.png
firefighterkn - помощник
Коелги, някой установил ли е дали реално се получава въпросният конденз във водната риза при поддържане на по-ниска темперетура на водата да речеме 55 градуса или това е мит ? И още един въпрос много ли са 60 секунди продължителност на чистене при 20 мин период на чистене ?
Последна промяна от firefighterkn на ср яну 31, 2018 2:36 pm, променено общо 1 път.
ekondev - напреднал
Котел ли камина ли

темперетура на водата да речеме 55 градуса или това е мит ? И още един въпрос много ли са 60 секунди продължително на чистене при 20 мин период на чистене ?[/quote]
firefighterkn - помощник
ekondev написа:
Котел ли камина ли

темперетура на водата да речеме 55 градуса или това е мит ? И още един въпрос много ли са 60 секунди продължително на чистене при 20 мин период на чистене ?
[/quote]

Камин GF24
bgtelbg - напреднал
Добро Утро Пелетен котел Gf48 с GF 858 VIP - работи перфектно от два дена ми прави проблем Вдига си температурата която е зададена 60 градуса и след това спира да работи както е нормално след като падне на 50 градуса трябва да запали , но не пали а дава аларма! Варианта е да се изкл от копчето и наново да се пусне тогава си тръгва някакви идея коя е причината? Сервизния код е 69 ( и да е друг пак не пали дава аларма) и си работи на Пета степен , почистено е окото направена е пълна профилактика на котела горелката е изчистена и си нямам на идея защо не пали а дава аларма! И единствено след рестарт на горелката запалва , но след като си направи температурата спира и всичко се повтаря изкл пак вкл и така... Някой с идеи каква може да е причината?
ekondev - напреднал
Добро Утро Пелетен котел Gf48 с GF 858 VIP - работи перфектно от два дена ми прави проблем Вдига си

Пиши на лично
maiki_sliven написа:
brabra написа:
Честита нова година!Имам камина Марели 18 с новият дисплей и ще помоля някой да обясни как точно се настройват таймерите кога да пали и гасне(примерно да пали сутрин 06:00 и да гасне в 21:00).
Здравей подбре си вземи стаен термостат от този тип "COMPUTHERM Q7 RF". Второ ползваики такъв термостат можеш да постигнеш до 30% икономия на пелети . Аз лично съм с този модел и съм много доволен, постигаш идеалния баланс на температурата в помещението. :yawinkle:

Моля за настройките на параметрите на котлето . Аз си взех такъв термостат ,но не тръгва. Горелката ми е по-стария панел 16-nov 15
manobg - специалист
Ако термостата е свързан правилно, няма причина да не тръгва. Аз съм с такъв 4-та година и работи безупречно, има един недостатък заради който другата година ще го сменя, но това си е моя прищявка. Вие сам ли свързахте термостата към управлението или друг го направи вместо вас ?
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 78

Тема "ПЕЛЕТНА КАМИНА GOLDEN FIRE мнения и отзиви" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: